Maciej
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na pewno murek bardzo ładnie się prezentuje, ale jeszcze np. komuś bardzo się spieszy z ogradzaniem działki, znacznie lepszym wyjściem dla niego będą ogrodzenia panelowe też będą ciekawą opcją, a co więcej np. w http://tcsogrodzenia.com są one dostępne w wielu ciekawych wersjach kolorystycznych.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najtrwalszy zawsze będzie mur. Ogromną oferte murów samonośnych ma Pozbruk, którzy gdy wypełnimy formularz "zapytaj" na ich stronie przygotują nam najlepsza ofertę i mur może być nasz :)
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
I to jest super rozwiązanie. Jedna wiadomośc do 'Pozbruk" załatwia wiele cięzkich poszukiwań i stresów.
|
| |
Marek11
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jes.i interesuje cię rozwiązanie tymczasowe, to ja polecam takie ogrodzenia ażurowe: http://wcserwis.pl/przenosne-ogrodzenie-azurowe/ w moim przypadku to się doskonale sprawdziło... Ogrodzenie jest przede wszytskim trwałe, solidnie przymocowane, a do tego doskonale sie prezentuje. Z łatwością można je przenosić z miejsca na miejsce...
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ale niestety tylko tymczasowe. Ogólnie jestem za murem, ale tańsze będzie wykonanie słupków i zamontowanie przęseł. Świetnym materiałem są elementy tworzące Słupek M bądź L Pozbruk dostepne w kilku melanżach. Warto rozważyć :)
|
| |
pankracy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie wygląda to ładnie ani nie daje poczucia bezpieczeństwa osobiście byłbym za murem jeżeli pozwalają na to finanse. Genua, czy Amsterdam to materiały do wykonania muru samonośnego z najwyższej klasy pod wzgl. estetyki oraz trwałości.
|
| |
Lolek12
- Skąd?: Swarzędz
- Pierwszy post: 18 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ale wiesz, że to ogrodzenie jest bardziej tymczasowe. Ja bym zadbał o pięknie zrobione przęśła i słupki betonowe np z mateeriału "Słupek l" z zadaszeniem pozbruk.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja jestem zwolennikiem stwierdzenia " zrób raz a porządnie " właśnie dlatego nie było innego wyjścia jak mur. Trwały, estetycznie najlepszy i zapewniający całkowitą prywatność. Jest kilka modeli murów w pozbruk na które warto zwrócić uwagę, więc trzeba odwiedzić ich stronę.
|
| |