izkaxx
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 13 marca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Świetnie sprawdzą się ogrodzenia przenośne od https://wcserwis.pl/category/ogrodzenia/.
|
| |
Towez
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 1 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Osobiście mogę polecić ogrodzenia kute, bo moim zdaniem wyglądają świetnie no i są przede wszystkim bardzo solidne. Jakby ktoś szukał natomiast odpowiedniego wykonawcy to polecam Pana Przemysława ze Szczecina. Zostawiam link do jego strony, jakby ktoś był zainteresowany - https://kowalstwo.com.pl/
|
| |
Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A betonowe? Według mnie to naprawdę najlepsze ogrodzenie. Jest przede wszystkim bezpieczne :) No i wygląda bardzo nowocześnie. Jak ja kupiłam z mężem działkę to zamawialiśmy ogrodzenie od https://betoniarniakaczmarek.pl/ogrodzenia-betonowe/ i jesteśmy z niego naprawdę zadowoleni! Jest solidne i robi wrażenie :) Takie ogrodzenie na pewno przetrwa lata a cena była całkiem atrakcyjna!
ostatnio edytowany wto, 19 czerwca 2018 o godz. 13:13
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My zdecydowaliśmy się na zakup materiału Rotterdam Pozbruk i jak najbardziej polecam zwrócić na nie uwagę ze względu na wysoką jakość wykonania, dostępnych wersji kolorystycznych i co ważne z metalowymi przęsłami będzie się super prezentowała. Sprawdź to dokładnie na ich stronie internetowej :)
|
| |
julia2508
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 19 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A mi najbardziej spodobały się ogrodzenia łupane . Wiecie jak takie ogrodzenia wyglądają? Są przede wszystkim wykonane z pustaka łupanego, który jest tworzywem trwałym i wytrzymałym. Do tego prezentuje się bardzo esetycznie.
|
| |
Kamilooo
- Skąd?: Dębica
- Pierwszy post: 18 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przed budową z drugiego końca działko posadziliśmy tuje. Zamawiał nam brat na Podkarpackich Sadach, a z przodu mam normalne ogrodzenie zrobione dopiero po wybudowaniu domu.
|
| |
Aksik
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 9 sierpnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ogrodzenie to jak wybór domu,indywidualna sprawa kazdego. My wraz z mężem juz po skończeniu domu chcieliśmy miec płot cos na podobieństwo z kamienia. Ale to długotrwały proces ,więc zdecydowaliśmy się na ogrodzenie łupane z firmy joniec.Łudząco przypomina piaskowiec i szybszy w stawianiu .A na tym też nam bardzo zależało ,żeby jak najszybciej ogrodzić dom.
|
| |
Grodzimy.com
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 22 sierpnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zgadza się, wybór ogrodzenia to indywidualna sprawa i zależy od wielu czynników w tym także budżetu jaki jesteśmy w stanie przeznaczyć na ten cel. Można połaczyc jego wysoką jakośc, estetyke i trwałość znizszą ceną, wystarczy wybrać ogrodzenie panelowe.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moje zdanie również się nie zmieniło co do materiałów gardeo od Pozbruk. Nadal według mnie jest to najlepszy materiał do wykorzystania od frontu jeżeli chcesz mieć piękne i jednocześnie trwałem ogrodzenie zapewniające pełną prywatność i bezpieczeństwo.
|
| |
kontowneek
- Skąd?: Łańcut
- Pierwszy post: 12 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ze względu, że my budujemy się tuż pod lasem zdecydowałem, że na czas budowy otoczę działkę siatką leśną od firmy Ogrodzenia Leśne - generalnie zależy nam na tymn, żeby dzikie zwierzęta nie powodowały strat. Na razie jesteśmy zadowoleni, siatka stoi już ponad rok i działa bez zarzutu. Potem oczywiście zrobimy ogrodzenie ale jako tymczasowe rozwiązanie doskonale spełnia swoją rolę.
|
| |