marlena
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 stycznia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobra strona i ciekawe oferty.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może ktoś jeszcze korzystał z usług tej firmy i napisze swoją opinie? Bo w przypadku jeżeli kogoś interesują bramy automatyczne,napędy do nich,zapraszam także na nasza stronę. Miła i fachowa obsługa zawsze chętnie doradzi.
|
| |
Rav33
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Teraz na naszej stronie AutomatykaBramy.pl znajdziecie atrakcyjne promocje i rabaty z okazji wiosny,wiec tym bardziej warto tam zajrzeć i przekonac się samemu.
|
| |
budowniczy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
sebawielki
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 30 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Drewnany fajny, u mnie to z klinkieru ogrodzenie.
|
| |
pawelh9
- Pierwszy post: 3 sierpnia 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
budowniczy napisał(a):
ja wolę natural i w oko wpadł mi taki płot drewniany http://www.skapiec.pl/site/cat/424/comp/3945319#gallery
zwróć uwagę na to jak jest skontruowany. Niektórzy ładują zszywki zamiast sztyftów. Pod wpływem pracy drewna potrafią z czasem wypaść. Ważna jest też jakość drewna, najlepiej suszone a poźniej impregowane ciśnieniowo. Taki płot ma nawet 5 lat gwarancji. Ktoś polecał Andrewex. Mogę polecić. Klasa europejska.
|
| |
Dekola11
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że takie ogrdozenia też zależą od okolicy i jaki chcemy stopień bezpieczeńtwa. Dodatkowo można zamontować alarmy domowe takie rozwiązanie myślę, że będzie dobre dla osób mieszkających samemu lub często wyjeżdżających. Przez to może być trochę bezpieczniej.
|
| |
markasse
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wynająłem firmę, po przeliczeniu ile musiałbym wziąć wolnego i ile pracy by mnie to kosztowało, z resztą sam pewnie nie dałbym rady to stwierdziłem, że lepiej zostawić to fachowcom i mieć porządnie zrobione, siatka leśna za domem stoi do tej pory, griw.pl firma, która zakładała spisała się. po drugie szukam pomysłu na zmianę frontowego ogrodzenia (samoróbka nie wytrzymała dosyć długo) zastanawiam się znowu nad metalowym i prawdopodobnie znowu im zaufam, bo nie słyszę o nich złego zdania.
|
| |
pawelh9
- Pierwszy post: 3 sierpnia 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
markasse napisał(a):
Ja wynająłem firmę, po przeliczeniu ile musiałbym wziąć wolnego i ile pracy by mnie to kosztowało, z resztą sam pewnie nie dałbym rady to stwierdziłem, że lepiej zostawić to fachowcom i mieć porządnie zrobione, siatka leśna za domem stoi do tej pory, griw.pl firma, która zakładała spisała się. po drugie szukam pomysłu na zmianę frontowego ogrodzenia (samoróbka nie wytrzymała dosyć długo) zastanawiam się znowu nad metalowym i prawdopodobnie znowu im zaufam, bo nie słyszę o nich złego zdania.
wszystko zależy od ogrodzenia jakie wybierzesz. Panelowe można w bardzo łatwy sposób samemu zamontować. Tutaj mały tutorial - http://www.youtube.com/watch?v=Dqq4WxiUdIA Wystarczają tak na prawdę kotwy, słupki, sam płot i trochę umiejętności. Kotwy wbijasz w ziemie. :)
ostatnio edytowany czw, 14 listopada 2013 o godz. 15:15
|
| |