piter44
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
beti66
- Skąd?: Zabrze
- Pierwszy post: 17 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a może kup jej jakiś obraz albo coś na ścianę? jakąś naklejkę? kobiety lubią piękne wnętrza i takie dodatki poprawiają im humor jak tylko przekraczają próg domu. Tu masz mnóstwo inspiracji http://www.fotoboard.com.pl/ jeśli masz problem to podpowiem że teraz są w modzie jasne kolory :) styl prowansalski.
ostatnio edytowany wto, 17 marca 2015 o godz. 17:43
|
| |
francisco1990
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 17 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Lepiej kup jej buciki dla dziecka :)
|
| |
dobra58
- Skąd?: Recz
- Pierwszy post: 22 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chyba mój partner stwierdził, że za dużo pracuję. Na imieniny wywiwózł nie do Krakowa. Myślalam, że zaraz sie zacznie maraton pt zwiedzanie. Ale nie, były lody, spacerek po Plantach. Potem Stare Miasto i słodki deser. Pelny relaks. A potem restauracja Mekong. Wpadamy do niej ile tylko razy jesteśmy w Krakowie. Tak podanych owocow morza, nie ma nigdzie indziej.
|
| |
MonikaZ
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
może bon do sklepu z kosmetykami?
|
| |
ramseya
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli to jest kobieta to po co kupować koszulki..To było dobre na pewno jakoś w gimnazjum albo w liceum. Trzeba już kupić coś praktycznego i trzeba na pewno kupić coś porządnego. Ja bym bardziej proponował prezent w stylu na pewno jakiś odkurzacz albo czajnik.
|
| |
ycajew
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
O nie żaden odkurzacz ani żaden czajnik ... takich prezentów nie daje się kobietom, to już zdecydowanie lepsza byłaby ta koszulka. A najlepszy prezent to coś tylko dla niej np. perfumy czy jakaś biżuteria. Kobiety cieszą się z takich prezentów najbardziej
|
| |
pankracy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
luna1234
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wydaje mi się, że lepiej jest kupić ładny drobiazg niż koszulkę :) a może coś do domu? coś, co się może przydać w kuchni albo łazience ... jak nie ma się żadnych fajnych pomysłów na preznet, najbezpieczniej jest podarować karnet na zabieg w salonie piękności lub karnet na zakup książek czy kosmetyków w drogerii.
|
| |
malinski
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja lubię moją dziewczynę oglądać w ładnej bieliźnie. Dlatego kupiłem jej ostatnio figi damskie. Oboje jesteśmy z tego widoku bardzo zadowoleni:)
ostatnio edytowany pią, 7 sierpnia 2015 o godz. 11:46
|
| |