Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Klasyczne dachy dwu lub czterospadowe są najlepsze i co najważniejsze również tańsze są prace dekarskie i cieśli. U nas wygrał Topas 11V ze wzgledu na ten cudowny ponadczasowy styl i świetną "specyfikacjędachówki" oraz opinie klientów. Liczę, że będzie to już pokrycie, któego nie będę musiał wymieniać.
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na tym polega piekno dachówki ceramicznej. Widziałem wszystkie dachówki Braas i Topas robi wrażenie takich nagród przecież za nic się nie dostaje.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No oczywiście, że tak poza tym Braas przecież w tm roku został Marką Budowlaną roku. Mają się czym pochwalić ;)
|
| |
Lolek12
- Skąd?: Swarzędz
- Pierwszy post: 18 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi osobiście blacha nigdy się nie podobała szczególnie, że ta trwałość jej... No doinwestowałem w dachókę Rubin13V i teraz mogę być zadowolony i spokojny na dekady.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No to racja, jeżeli więźba pozwala to tylko i wyłącznie dachówka. Jest tyle pięknych materiałów w szerokiej gamie kolorów, kształtów i z dodatkowymi zabezpieczeniami jak angoba czy glazura. W Braas dachówek ceramicznych do wyboru jest aż 14 modeli.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
I do tego 7 modeli dachówek cementowych. Braas ma zdecydowanie największą ofertę z dachówkami w naszym kraju. Dlatego przy wyborze nie warto ich pomijać.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja ogólnie nie powiem zlego słowa. Dachówki świetne prawie zero odrzutów. Pięknie wykończone glazura równa na każdej z nich. To się nazywa robota ;)
|
| |
DachyZulawy.pl
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 29 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Co do całkowitych kosztów zakupu materiałow na pokrycie dachu to myślę, że nie ma takiej kwoty co do której masz pewność iż wystarczy, ponieważ na całość składa się kilka czynników, w tym to n ajaki materiałs ię zdecydujesz oraz jaka jest powierzchnia całkowita dachu, to bardzo ważna kwestia.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też w sumie od akcesoriów jak membrany dachowe, izolacje, dekarz itd. No tutaj można sobie bliżej oszacować z tego względu że Braas ma te materiały wszystkie z cenikami w jednym miejscu.
|
| |