malinski
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fundusze i lokaty to chyba jedyny sposób.
|
| |
olakuna111
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na moim blogu - tutaj - piszę ciekawie różnych produktach bankowych, które oferowane są w polskich bankach.
ostatnio edytowany śro, 10 czerwca 2015 o godz. 19:10
|
| |
dzaa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najlepiej założyć jakąś lokatę i na pewno najlepiej będzie założyć ją po to by akurat tam władować swoje całe zaoszczędzone pieniądze. Po prostu trzeba tak zrobić i po prostu warto tam liczyć na jakiś dobry nawet bardzo dobry procent. Wszystko się da zrobić :)
|
| |
teo
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 11 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
bardzo fajny watek ;) duza dawka wiedzy ;)
|
| |
Mała29
- Skąd?: Łazy
- Pierwszy post: 10 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jaka duża dawka wiedzy..Trzeba robić i trzeba dalej inwestować. Nie ma się co zastanawiać tylko trzeba ruszać do akcji i cały czas atakować. Ja jedynie powiem, że jakoś tak zawsze inwestuję w lokaty. W tym widzę zawsze skuteczny zysk i pewny jak na te czasy.
|
| |
michaell66
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chować pod poduszkę..Zamiast kasę przeznaczać na jakiegoś browarka można sobie przeznaczyć to według mnie na skarbonke. Nie ma co palić papierosów bo na to też idzie bardzo dużo kasy i na to też się bardzo wiele traci. Trzeba ograniczyć na pewno nałogi.
|
| |
adamzych
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 19 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ciężko jest oszczędzać, biorąc pod uwagę bieżące wydatki. Natomiast nie oszukujmy się, jeśli teraz nie jesteśmy w stanie zaoszczędzić 50zł miesiecznie to czemu mielibyśmy oszczędzać za powiedzmy 5 lat przy wyższych zarobkach 500zł? Ja na szczęście odłożyłem sporą sumę i nauczyłem się oszczędzać. Głownie moja gotówka jest na lokatach i zazwyczaj korzystam z rankingów porównujących najlepsze. Moge polecić np ten http://oszczednoscionline.pl/ranking-lokat Pozdrawiam!
ostatnio edytowany pią, 19 czerwca 2015 o godz. 18:04
|
| |
kamiladrozd
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja ostatnio założyłam lokatę bankową w Idea Banku na 4%. Wydaje mi się, że to całkiem niezła propozycja, ale nie jestem pewna cy to nadal aktualne :) Ja zawsze szukając produktów finansowych korzystam z rankingu, któremu już zaufalam sprawdź na polskabankowosc.pl
ostatnio edytowany pon, 20 lipca 2015 o godz. 20:47
|
| |
bronchilda
- Skąd?:
- Pierwszy post: 13 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli odkładamy co miesiąc 200 zł na konto oszczędnościowe, to nawet jeśli jest ono oprocentowane na 0% (czyli w ogóle nie procentuje), to po 15 latach oszczędzania będziemy mieć odłożony kapitał w wysokości 36 000 zł. Jeśli potrafilibyśmy odkładać pieniądze w taki sposób, żeby jednak były one pomnażane, to po 15 latach możemy mieć więcej niż odłożyliśmy.
|
| |
malinski
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Trzeba założyć lokatę. To jest najlepsze.
|
| |