pauladebska
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 sierpnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany czw, 27 sierpnia 2015 o godz. 14:32
|
| |
aladudek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Aktualne oferty lokat wyglądają teraz lepiej niż jeszcze jakiś czas temu. Polecam sprawdzić te porównanie lokat.
|
| |
baulix
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
rusher
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 8 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli chcesz inwestować i mieć z tego w przyszłości jakieś profity to lokaty są słabym rozwiązaniem. Raczej zalecam wpłatę na lokaty gdy masz dużo pieniędzy i chcesz wrzucić je na jakiś bezpieczny instrument finansowy i nie stracić na nim pieniędzy, a "zarobek" to tak naprawdę będzie tylko prowizja od prowadzenia rachunku lokaty + spadek wartości pieniądza inflacją zwany. W przeciwnym wypadku lepiej wrzucić pieniądze w coś odważniejszego. Może inwestowanie w kruszce? Wszystko zależy na ile znasz się na finansach
|
| |
kurkamonika
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ostatnio odwiedziłam naprawdę fajną stronkę oszczednoscionline.pl, na której są bardzo fajnie opisane te lokaty. Wychodzi na to, że można na nich naprawdę fajnie sobie zarobić.
|
| |
awantula
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 24 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Polecam w takim razie obligacje o ratingu aaa. Bezpieczeństwo praktycznie gwarantowane a też dobre firmy mają oprocentowanie ok. 10% wtedy powinien Pan zainwestowac 3000-4000 tys zeby dostawac 300-400. Zaleznie oczywiscie od kapitalizacji odsetek.
nerkv
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 6 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sprawdzałem już wiele rankingów, ale nie do końca im ufam, bo nie sądzę, że są bardzo często aktualizowane. Sam planując założenie funduszy czytałem o wszystkich funduszach, które brałem pod uwagę. Bardzo zależało mi na założeniu funduszu, który nie wiązałby się z ogromnym ryzykiem, bo nie mógłbym wtedy spać po nocach i dlatego zdecydowałem się na fundusz o średnim ryzyku, a mianowicie ten https://www.nntfi.pl/fundusze-inwestycyjne/fundusze-mieszane/nn-zrownowazony i jestem z niego bardzo zadowolony. Fundusz jest przenaczony do osób, które chcą inwestować przez minimum 4 lata. Sprawdzcie go jesli jesteście takimi osobami.
|
| |
rumianek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W ciągu trzech ostatnich sesji na Londyńskiej giełdzie inwestorzy wycofali 59 miliardów funtów i zainwestowali je w złoto, co spowodowało nagły jego wzrost o 10 %. Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawiał co robic z pieniędzmi to chyba odpowiedź jest prosta. Oczywiście można zamiast złota kupować srebro czy chociażby diamenty [http://inwestycje.mennica.com.pl/produkty-inwestycyjne/diamenty/] . To jednka wymaga chyba większej znajomości zwłaszcza w obrocie. Trzeba pamiętać że to co kupimy musimy kiedyś sprzedać. Wydaje się że złoto jest w tym zakresie uniwersalnym towarem. Inwestycje w ziemię, czy nieruchomości po rewelacyjnych zmianach jakie wprowadził i zamierza wprowadzić nasz rząd moga okazać się totalną porażką. Już rolnicy którzy wzięli kredyty na zakup ziemi pod jej zastaw dostają pierwsze nakazy bankowe o uzupełnieniu zabezpieczenia kredytów lub spłatę zobowiązania. Podobna rewolucja czeka tez nieruchomości gdy okaże sie ze tanie czynszówki nie sa li tylko fikcją literacką partii rządzącej.
|
| |
tolatejka
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 24 czerwca 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Podstawa to dobre i najlepiej bezpłatne konto osobiste. Posiadając drogie konta bankowe, gdzie za wszystko tzreba płacić, niepotrzebnie tracimy pieniądze. Na tej stronce jest sporo propozycji - oszczednoscionline.pl, zapraszam
|
| |
arkop
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 30 czerwca 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
odkładaj te pieniądze na lokatę albo przy dobrych ursach wymień na inną walute
|
| |