Forum budowlane - Odchudzanie - sprawdzony sposób?

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
Autor Wiadomość
DanielW DanielW
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 28 kwietnia 2015

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: pią, 23 lutego 2018 o godz. 00:06
  • Temat postu: Odp: Odchudzanie - sprawdzony sposób?

Wiadomo,trzeba sporo ruchu no i nie można zapominać o diecie. Ja zawsze spożywam przed treningiem i po mieszanki witaminowe- glownie bialka i gainery. Dzieki szejkerowi promixx https://promixx.com.pl/ jest to niewykle łatwe, gdyż jest bardzo poręczny i mieści się nawet w niewielkiej torbie. Całkiem przydatny gadżet

trusia00 trusia00
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 27 lutego 2018

• Wysłany: wto, 27 lutego 2018 o godz. 19:47

Dla mnie najważniejsza jest odpowiednia kombinacja między dietą a treningiem. Jedno bez drugiego się nie obejdzie.

MariaAdamek MariaAdamek
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 7 marca 2018

• Wysłany: śro, 7 marca 2018 o godz. 15:50

Ja schudłam już 7 kg dzięki regularnym treningom na siłowni, zdrowej diecie oraz dodatkowej suplementacji aakg. Mam nadzieje, że to dopiero początek, ponieważ moim celem jest jeszcze ponad 10 kg w dół. :)

adusia887 adusia887
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 marca 2018

• Wysłany: śro, 21 marca 2018 o godz. 12:57

Czy jakieś spalacze tłuszczu sprawdzą się czy nie kupować takich rzeczy?

radekrak radekrak
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 8 grudnia 2017

• Wysłany: śro, 21 marca 2018 o godz. 20:19

Ile osób, tyle można powiedzieć sposobów tak naprawdę . Zaraz się okaże, że na każdego działa co innego. Mi na przykład pomogły wizyty u dietetyka i długie rowerowe przejażdzki. Słucham sobie wtedy muzyki i jadę, nie myśląc o tym, że się męczę. Na początku było trudno zacząć, ale teraz jest to dla mnie forma relaksu. ;) . Na tegoroczny sezon planuję sobie kupić ten oto licznik rowerowy https://seltrade.pl/licznik-rowerowy-sigma-bc-23-16-sts-cad-bezprzewodowy-z-kadencja , który pozwoli mi kontrolować i szybkość i dystans. Podoba mi się, że wskazuje szybkość bicia serca czy wysokość, na jakiej jestem. 

mariusz113 mariusz113
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 3 listopada 2016

• Wysłany: czw, 22 marca 2018 o godz. 14:49

Każdy ma swoje sposoby i techniki odchudzające, jednak na pewno sprawą pierwszorzędną jest zdrowe odżywianie. Warto na początku wyrzucić złe nawyki żywieniowe i używać tylko dobrej jakości produktów. Z pewnością wymiana soli spożywczej na taką https://www.wapteka.pl/supersol-sol-spozywcza-do-potraw-100-g-20743,p? będzie dobrym krokiem. Dodatkowo dobrze rozplanowana dieta oraz zestaw ćwiczeń powinny dać radę już po kilku miesiącach ;)

Towez Towez
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 1 grudnia 2017

• Wysłany: czw, 5 kwietnia 2018 o godz. 11:23

Osobiście pijam herbaty ziołowe, które kupuję w sklepie Herbapis i w połączeniu z ćwiczeniami dają one świetne rezultaty. Oczyszczają też organizm co dodatkowo poprawia samopoczucie. Ogólnie polecam tego typu herbaty i zioła, jeśli ktoś chce poprawić swoje zdrowie.

mojra mojra
  • Pierwszy post: 27 października 2015

• Wysłany: czw, 12 kwietnia 2018 o godz. 15:02

Przede wszystkim, niczego sobie nie narzucaj. Na początku spróbuj więcej się ruszać na codzień, do tego dorzuć wieczorne spacery. Inaczej szybko stracisz motywację ;). Jeżeli chodzi o dietę, to stopniowo staraj się ją mieniać. Pij więcej wody i zielonej herbaty, do tego jedz możliwie jak najwięcej owoców i warzyw. Oczywiście unikaj słodyczy, fast foodów i wszetkich tłustych przekąsek. Ale pamiętaj, że nawet jeżeli nie uda Ci się trzymać diety w 100 procentach, nie powinnaś się tym zamartwiać. Daj sobie trochę czasu i przestrzeni na błędy ;)

Saruman Saruman
  • Pierwszy post: 21 lutego 2018

• Wysłany: wto, 17 kwietnia 2018 o godz. 11:12

W przypadku odchudzania z pewnością nie ma się co spieszyć i czasami wręcz lepiej jest robić małe kroki do przodu. Całkiem skutecznym wsparciem może się okazać dla wielu osób catering dietetyczny o obniżonej kaloryczności. Sam z takiego korzystałem przez jakiś czas (w moim przypadku była to oferta Wygodnej Diety - https://www.wygodnadieta.pl/) i w sumie całkiem sprawnie udało mi się schudnąć. Dziś staram się jeść po prostu rozsądnie i nie przesadzać z niezdrowymi przekąskami. ;)

Olaprima Olaprima
  • Skąd?: Gdańsk
  • Pierwszy post: 24 kwietnia 2018

• Wysłany: wto, 24 kwietnia 2018 o godz. 11:19

Regularny trening rowerowy to chyba najlepszy sposób na utrzymanie odpowiedniej sylwetki. Niestety mój rower oddałam do serwisu i zmuszona jestem wypożyczyć. Sąsiadka poleciła mi wypożyczalnię Veloking https://www.veloking.pl/wypozyczalnia-rowerow-i-gokartow/ul-dabrowszczakow-13-gdansk-przymorze/. Myślicie, że tam mi doradzą jaki rower najlepiej nadaje się do jazdy podczas odchudzania? Napiszcie, proszę.

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7