Towez
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 1 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli chodzi o odchudzanie to najważniejsza jest dieta i sprawdzone suplementy takie jak np spalacze tłuszczu. Dzięki nim można znacząco przyspieszyć proces spalania zbędnych kilogramów.
|
| |
piter44
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
według mnie to trzy zasady
1) wizualizacja-zobacz sie taka jaką chcesz;-) (no mozna kupic sobie ciuszek w ktory ledwie co sie miesci);-)
2) zajecia-nuda sprzyja jedzeniu
3) Skompletownie sobie domowej siłowni. Polecam zajrzeć sobie do Spokey i zastanowić sie nad kupieniem sobie biezni do cwiczeń w domu. Od czasu, od kiedy posiadam taka bieżnię, o wiele łatwiej zmotywować mi się do codziennych ćwiczeń.
|
| |
luzianoR
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 lutego 2020
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Siłownia oraz zdrowe odżywianie
|
| |
camio
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 stycznia 2020
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mój sprawdzony sposób to roślinna dieta, ruch, odpowiednia ilość snu i pozytywnej energii.
Bardzo lubię chodzić, ale ostatnio polubiłam też jazdę na rowerze. Zima jeszcze się nie skończyła, a mnie już nosi, dlatego uznałam, że odzież rowerowa na zimę będzie moim kolejnym zakupem.
|
| |
Niedźwiedź
- Skąd?:
- Pierwszy post: 21 lutego 2020
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdrowa dieta i trochę ruchu! :)
|
| |
OskarEczek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 21 lutego 2020
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wydaje mi się, że podstawą jest niska kaloryczność posiłków i aktywność fizyczna.
|
| |
jagna733
- Skąd?: Koszalin
- Pierwszy post: 13 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
JolaKutko
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 listopada 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ciekawe podejscie do tematu.
|
| |
jjusti18
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 27 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najlepszy sposób na odchudzanie, to przede wszysktim dieta oraz ruch. Nie ma nic lepszego. Można stosować zabiegi wyszczuplające, ale one nie mają tak sensu kiedy nie ma diety. Natomiast tabletki bardziej będą szkodzić, jak pomagać. Według mnie warto spróbować diety pudełkowej https://dietly.pl/catering-dietetyczny/rudaslaska , która jest dobrze zbilansowana i w dodatku bardzo smaczna.
|
| |
milko
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 24 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
od paru tygodni wziąłem się za siebie, ćwiczę, na obiady w pracy zabieram ze sobą shake'a fitMe. W końcu mój problem co jeść w pracy się rozwiązał. A po shake'u jestem najedzony, cukier mi nie skacze, bo tam są superfoods pomagające utrzymać prawidłowy poziom glukozy.
|
| |