Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Rzeczywiście wygląda to naprawdę dobrze, skorzystam za pewne z tej stronki ;)
|
| |
Hubert
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 19 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moim jedynym sprawdzonym sposobem na zrzucenie paru kg jest po prostu korzystanie z diet pudełkowych i cateringów dietetycznych. Jeśli ktoś podaje nam jedzenie równo co do godziny, a naszym jednym zadaniem jest pójście do pracy i na siłownie to gwarantuje Wam że schudniecie tyle ile będzie Wam potrzeba. Swój catering znalazłam na https://cateromarket.pl/. Znajdziecie tam również porównywarkę caterinków i wyszukiwarkę. Sam sprawdźcie.
|
| |
irminka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że nie ma co się na siłę rzucać na odchudzanie. Lepiej dopasować potrzeby i możliwości do sposobu odchudzania. Mi na przykład odpowiada początkowe ważenie elementów posiłków na takiej wadze https://seltrade.pl/male-agd/wagi, gotowanie. W ten sposób uczę się mniej więcej ile czego na dany posiłek będę potrzebował. Wam ten sposób polecam.
|
| |
julia2508
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 19 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A próbowaliście kiedykolwiek takiego rozwiązania jak tabletki na odchudzanie ? Ja słyszałam różne opinie na ten temat - ale wiele osób jest też zadowolonych z ich działania. Jestem ciekawa, czy możecie mi polecić coś konkretnego bo chciałabym je na sobie wypróbować, a nie wiem, od czego zacząć :)
|
| |
jagremar
- Skąd?: Kielce
- Pierwszy post: 17 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Towez
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 1 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najważniejsza jest przede wszystkim dieta. Ujemny bilans kaloryczny pozwala na chudnięcie, a jeśli połączy się to z aktywnością fizyczną to efekt będzie jeszcze lepszy. Rozwiązaniem może być dieta niskokaloryczna, która sprawdzi się w przypadku osób otyłych. Sam miałem podobną dietę i schudłem 12kg.
|
| |
szycha
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 sierpnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bez diety ani rusz, żadne tabletki nie pomogą, jeżeli nie mamy ułożonej diety w sposób prawidłowy i nie wykonujemy przynajmniej minimum aktywności fizycznej. Kto sądzi inaczej, to powodzenia, ale od siedzenia na tyłku i nie mając określonego jadłospisu, nie spodziewałbym się efektów.
|
| |
Wix
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 21 sierpnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ogranicz cukier lepsza dieta i ruch nie myśl nawet o tabletkach
|
| |