radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładnie, tak jak piszesz Wix, cukier, tłuste potrawy wek , jak to mówią starsi ludzie, a wziąć się trzeba za ruch. W https://dietaztreningiem.pl/ mają taki pakiet dieta + trening, może na tym się skup dodatkowo? Na pewno w takiej kompilacji uda Ci się schudnąć, tylko pamiętaj że silna wola jest kluczowa, tak samo jak konsekwencja żelazna. Nie może być tak, że co rusz zdarzają się ustępstwa albo od diety, albo od ćwiczeń. Sądze, że spokojnie się do tego zabierz i wszystko przemyśl.
|
| |
Gustav2
- Skąd?: Dobczyce
- Pierwszy post: 11 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najlepiej zacząć od bieżni i prostych ćwiczeń na siłowni.
|
| |
Gustav2
- Skąd?: Dobczyce
- Pierwszy post: 11 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pon, 1 października 2018 o godz. 20:20
|
| |
yamaszka
- Skąd?: Trzebinia
- Pierwszy post: 14 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może nie zaczynaj od żadnych diet, ale po prostu zacznij bardziej racjonalne odżywianie. Mniej smażonych rzeczy, fast-foodów, słodyczy, regularne posiłki. Jeżeli zastosujesz dietę, to może się okazać, że po jej zakończeniu kilogramy wrócą na swoje miejsce.
|
| |
mazi88
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dieta i aktywność fizyczna to najlepszy sposób na odchudzanie. Od 3 miesięcy wprowadzam powoli nowe zdrowe nawyki. Używam citroseptu slim, który pije codziennie z bardzo dużą ilością wody. Jego naturalne składniki wspomagają metabolizm.
ostatnio edytowany czw, 8 listopada 2018 o godz. 19:39
|
| |
trebak
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
przede wszystkim rezygnacja z cukru
|
| |
konama
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lutego 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 26 marca 2019 o godz. 20:55
|
| |
rainbow
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ach te diety.... W sieci tak wiele można się na ich temat naczytać, że człowiek już sam nie wie z jakiej najlepiej skorzystać. Ja wszystko dokładnie sobie przeanalizowałam i doszłam do wniosku, że raczej zdecyduje się na dietę pudełkową. Taka dieta rzeczywiście jest zdrowa. Każdego dnia posiłki są przygotowane tylko ze świeżych, naturalnych produktów. Ja planuje zgłosić się do firmy https://dietly.pl/catering-dietetyczny-firma/nalekko w tym kierunku.
ostatnio edytowany czw, 17 października 2019 o godz. 08:13
|
| |
Aksik
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 9 sierpnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Odchudzanie to zawsze trudny i długotrwały proces. Bardzo dobre rezultaty dla osób mocno otyłych przynosi załozenie opaski na żołądek. Mój znajomy robił taką operację w Szpitalu św.Elzbiety na Mokotowei. Bardzo jest zadowolony z efektu leczenia gdyż stracił jużsporo kilogramów.
|
| |
LUCIOBeR
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 października 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mogę polecić udać się do jakiegoś dietetyka - specjalisty.
|
| |