łukasz1001
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja z kolei myśle nad jakąś extra lampą do salonu, podobaja mi się maetalowe, takie awangardowe. Koniecznie musze do nich dokupić żarówki led http://micros.com.pl/pl/catalog/082084082/zarowki-led-filament Przeczytałem, że te żarówki wyglądają bardzo klasycznie a zużywaja duzo mniej energii, wiec i rachunki beda mniejsze :)
ostatnio edytowany nie, 9 kwietnia 2017 o godz. 14:22
|
| |
GTV
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 23 lutego 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Te żarówki są świetne! Szkoda tylko, że nie pasują do mojego wystroju wnętrz.
|
| |
belisem
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 kwietnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja ozywiłam dodatkami i odpowiednim oświetleniem - szczerze mówiąc to drugie wiele dało. wybrałam lampy a miałam problem bo wybó był ogromny a ja nie byłam zdecydowana...ale na Lumenpro udało mi się kupić super oświetlenie i teraz mieszkanie wyglada o wiele przyjaźniej!
|
| |
belisem
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja ozywiłam dodatkami i odpowiednim oświetleniem - szczerze mówiąc to drugie wiele dało. wybrałam lampy a miałam problem bo wybó był ogromny a ja nie byłam zdecydowana...ale na Lumenpro udało mi się kupić super oświetlenie i teraz mieszkanie wyglada o wiele przyjaźniej!
|
| |
belisem
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
GTV
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 23 lutego 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
We współczesnych salonach trend, w którym dominują proste i eleganckie fronty mebli pozbawione uchwytów, staje się coraz bardziej popularny. Zasada „im mniej, tym lepiej” sprawdza się w tym wypadku doskonale - nie tylko w kontekście rezygnacji ze zbędnych dodatków czy fantazyjnych elementów dekoracyjnych. Systemy przesuwne stają się więc alternatywą dla tradycyjnych drzwiczek meblowych - coraz częściej wykorzystuje się je jako zamknięcie mebla: szaf, biblioteczek czy regałów lub jego części np. – półki z telewizorem. Minimalistyczna, oszczędna forma rączki i specjalne systemy jezdne pozwalają na minimalizację widocznego materiału i pełną ekspozycję eleganckiego frontu mebla.
|
| |
omar
- Skąd?: Warsaw
- Pierwszy post: 5 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bardzo ciekawe pomysly, dzieki!
|
| |
Inter-deco_pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 20 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Warto pomyśleć także o ożywieniu swojego salonu za pomocą odpowiednich dodatków i ozdób, a szeroki wybór dekoracji szklanych znajdziecie u nas na Inter-deco, gdzie serdecznie zapraszamy :)
|
| |
binka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
modne i stylowe dodatki do domu znalazłam w Duka, zobacz sobie u nich https://dukapolska.com/tekstylia-i-dekoracje
|
| |