maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Czasami szybka zmiana dekoracji wiele potrafi zdziałać. Ja co chwilę kupuję jakieś dodatki do salonu.
|
| |
KamilaMeble_pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 18 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja polecam zacząć ożywianie salonu od wyboru odpowiednich mebli w ciekawej, oryginalnej kolorystyce co zawsze doda uroku i zmieni całość wnętrza, druga kwestia to oczywiście ściany, tutaj zamiast zwykłego koloru warto postawić na nieszablonową dekorację jak jak kamień lub cegła ozdobna.
|
| |
wawa111
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
beatrix80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A nie sądzicie, że czasem wystarczy zmiana koloru? Poprzednio miałam biały salon, trochę mi się znudziło i pomalowałam śnieżką satynową kolor 527 władcza czerwień. Wygląda pięknie no i całkiem się różni od poprzedniej aranżacji.
|
| |
Zddesign_eu
- Pierwszy post: 5 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bardzo fajnie i zarazme nie drogo można ożywić swoj salon kładąc panele ścienne 3D z ciekawym motywem w oryginalnej kolorystyce. Zastanawialiście się już nad takim rozwiązaniem? Jeżeli nie to zobaczcie na Zddesign, własnie tym zajmujemy sie na co dzień.
|
| |
martyna82
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 7 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
KamilaMeble_pl napisał(a):
Ja polecam zacząć ożywianie salonu od wyboru odpowiednich mebli w ciekawej, oryginalnej kolorystyce co zawsze doda uroku i zmieni całość wnętrza
Całkowicie się z tym zgodzę :) Meble potrafią nadać charakteru i stylu. Sama bardzo lubię mocne kolory mebli, a szczególnie podoba mi się, jak kanapa stanowi ozdobę całego pomieszczenia. Wiele oryginalnych i nowoczesnych pomysłów znalazłam tutaj http://meblon.com.pl/wypoczynkowe/ Te kolory bardzo przykuwają uwagę :) Gdybym miała wybierać, na pewno postawiłabym na czerwoną kanapę do salonu. Pięknie się prezentuje.
|
| |
Derpka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
klarssa
- Pierwszy post: 22 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może jakieś obrazy, ślece lub fototapeta? tak można szybko odmienic wnetrze
|
| |
aska84
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
klarssa napisał(a):
Może jakieś obrazy, ślece lub fototapeta? tak można szybko odmienic wnetrze
To bardzo dobry pomysł :)
Do tego może jakas kolorowa narzuta na kanapę?
|
| |
Aleks28
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Osobiście uważam, że jeżeli chcemy ożywić salon, warto zainwstować w meble o niebanalnej stylistyce, jak również odpowiednie oświetlenie. Przy czym mnie bardzo podobają się produkty dostępne w ofercie http://meblarnia.com.pl/p/1521/751/komoda-do-jadali-w-stylu-skandynawskim-north-2sz-2-d-vintage-komody.html . Można tam bowiem kupić przepiękne meble utrzymane np. w stylistyce skandynawskiej, a jeżeli ktoś marzy o jakimś konkretnym produkcie, ma tutaj także możliwość współpracy z projektantem.
Przy czym meble te są produkowane w kraju, a ich jakość jest naprawdę wysoka.
|
| |