wadek33
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 25 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja właśnie kilka dni temu miałam wielką ochotę na jakieś zmiany w swoim salonie i zdecydowałam się na jaskrawo zielone dodatki, kupiłam tylko trzy poduchy kilka świeczek zieloną doniczkę i jakąś pierdołę na stół i salon jest zupełnie inny, bardzo wiosenny
|
| |
circleofdown
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 11 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
no ja zarzucam generalny remont salonu, wywalam starą meblościanke, bo to naleciałośc z lat 2005 i chce zrobic jakąs fajna aranżacje na suficie. Do ten pory miałam żyrandol ale może czas na zmiany:) co można zrobić z sufitem poza regipsem?
|
| |
Basienka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A może jakiś ładny stól pasował by do Twojego salonu? Według mnie to dobry pomysł na ożywienie salonu. Moze tutaj http://meblesedia.pl/c/2/stoly-drewniane.html znajdziesz jakiś stół który ożywił by salon. Postaw też na kolorowe dodatki
|
| |
karol34
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najważniejsze, żeby poszewki były kolorystycznie dopasowane do pozostałych dodatków znajdujących się w salonie. Bardzo fajnie można ożywić salon także z wykorzystaniem dekoracyjnych wazonów.
|
| |
Agpol
- Skąd?: Powidz
- Pierwszy post: 14 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zamiast próbować ożywiać pomieszczenie dodatkami, warto postawić na rzucający się w oczy mebel, który służy do wypoczynku. Dlatego polecam szezlong Kleopatra, który na tkaninie posiada klasyczny wzór roślinny w odcieniach białego, szarego i czarnego, a także intensywnie czerwoną część do leżenia. Dobry relaks zapewni nie tylko ergonomiczny kształt, ale i pianka o wysokiej odbojności. Ciekawostką jest pojemnik na pościel.
http://www.agpol.com/pol/oferta,cat,114,prod,289.html

|
| |
expertowicz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
WIdzę, że sporo dają firna, a do dziecka do pokoju jakie firnay dziecięce polecacie?
Czy ktos może pomóc?
|
| |
kubarejs
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tapeta jest fajnym pomysłem, ale ja dla ożywienia pomalowałabym po prostu jedną ścianę i jakoś fajnie ją ozdobiła. Do beżu dla kontrastu polecam np. Zieloną Nadzieję na ścianę i do tego przywiesić dużo różnej wielkości białych ramek. Wsadź do nich plakaty, zdjęcia, jakieś ciekawe myśli... na pewno
|
| |
lisa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jak ja chciałam ożywić swój salon to pierwsze co zrobiłam to zmieniłam stare firany na firany nowoczesne. od razu w pokoju zrobiło się jaśniej i jakoś tak przyjemniej. nawet najmniejsze zmiany mogą dodać dużo uroku każdemu wnętrzu.
ostatnio edytowany pon, 27 kwietnia 2015 o godz. 13:57
|
| |
malinski
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U mnie wielkie zmiany zaszły, odkąd postawielm sekretarzyk w salonie. Świetnie tam pasuje:)
ostatnio edytowany pon, 11 maja 2015 o godz. 12:19
|
| |
ola17
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 13 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Z tymi nowoczesnymi firankami to jak najbardziej się zgadzam ;) U mnie sytuacja była podoba. A też taki drobiazg... pododawałam nowe kwiaty i już jakoś tak żywiej, ładniej się zrobiło :)
|
| |