Fartek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jetem zdania,ze bardzo dużą role w dekoracji mieszkania odgrywają dodatki w stylu obrazów. Jakiś czas temu postanowiliśmy troche odświeżyć pomieszczenie i na główną ścianę w salonie zamówiliśmy tryptyk przedstawiający most . Dobrze się to prezentuje.
Nie kosztowało nas to również bardoz dużo bo zamawialiśmy obraz przez internet. Konkretnie na tej stronie:
https://fedkolor.pl/
Oferuja obrazy drukowane na płótnie. Jest to tańsze rozwiazanie niż malowany obraz a myślę,że wcale nie prezentuje się tak gorzej.
|
| |
SynTadeusza
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 4 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
stoper
- Skąd?:
- Pierwszy post: 9 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też uważam, jak SynTadeusza (pozdrowienia dla tatusia ), że oświetlenie może wnieść wiele do aranżacji wnętrza a wręcz decydować o jego klimacie. Może wnętrze ożywić, ocieplić a nawet uczynić lodowatym, gdy ktoś ma taką koncepcję. Inspirację do wyboru odpowiedniego oświetlenia można zaczerpnąć na stronie Home Ware Outlet . Szczególnie gdy aranżacja jest bardziej nowoczesna, "lekko industrialna" ale i trzynający się tradycji też tam znajdą coś dla siebie. Co myślicie o lampach owadobójczych w salonie - takich jak ta - http://robale.pl/ ?
ostatnio edytowany pon, 5 września 2016 o godz. 07:59
|
| |
Maciej
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wedug mnie genialnym pomysłem w związku z ożywaniem salonu, może być wykorzystanie w nim fototapety. W ofercie decoboo.pl znaleźć możemy rewelacyjne motywy, zaczynając od pejzaży, a koncząc na motywach ze "zdjęciami" pięknych polskich i zagranicznych miast. Dzieki temu na pewno w żadnym salonie nie będzie nudno.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
taki obraz składający się z kilku częsci bardzo fajnie wygląda może coś takiego do pokoju dla córki kupię :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nawet w salonie nie głupio by to wyglądało :)
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Koro575 napisał(a):
taki obraz składający się z kilku częsci bardzo fajnie wygląda może coś takiego do pokoju dla córki kupię :)
Mi się takie obrazy podobają także w sypialniach. Tylko ze stosownym motywem oczywiście.
|
| |
expertowicz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja do swojego salonu w celu jego ożywienia sprowadziłem meble z Indonezji - bardzo ładne meble z drewna tekowego - świetnie ożywiły salon.
Każdy kto przyjdzie zachwyca się ich wyglądem.
|
| |
Seba K.
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja myślę, że doskonałym sposobem na ożywienie salonu jest nawet delikatna wymiana mebli. Sięgając po np. tego typu narożniki https://www.promyk-meble.pl/?pl_narozniki,23 możemy dobrać je zarówno pod względem kształtu, jak i obicia. Wstawiając do salony taki mebel możemy odmienić całość aranżacji i sprawić, że wnętrze nabierze charakteru.
|
| |
DomenaDom
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 25 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Każdy czynnik w kwestii zmiany wyglądu salonu może go również "ożywić", najlepszy efekt uzyskamy głównie po przez zmianę kolorystyki i dekoracji ścian. Np: warto pokusić się o dekoracyjne panele 3D lub beton architektoniczny.
|
| |