Kalma
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na ścianę kolorowy obraz, reprodukcja w jaskrawych kolorach i już ożywiony salon.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Czasami same meble to za mało aby skutecznie ożywić salon, polecam zastanowić się również nad zmianą kolorystyki ścian oraz wybrać odpowiednie dodatki :)
|
| |
mojra
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 27 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli wypoczynek jest biały, to może spróbuj poeksperymentować z kolorami ;). Ja na Twoim miejscu zainteresowałaym się ofertą Ikei, ale nie w zakresie samych poszewek, a materiałow. Uszycie poszewki nie wymaga dużo wysiłku, a z pewnością masz o woiele wększy wybor kolorów i materiałów. ;)
|
| |
nerkv
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 6 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jestem ogromnym zwolennikiem minimalizmu i małej ilości dodatków. Mój salon urządzony jest w stylu minimalistycznym i dośc mocno industrialnym jednak z elementami, które ożywiają i ocieplają wnętrze. Do takich elementów można zaliczyć chociażby kolorowe poduszki wełniane, które zakupiłem tutaj https://wooldesign.pl/pl_pledy-dziergane-wooldesign,13.html . Niby takie małe przedmioty dekoracyjne a powiem Wam, że potrafią w bardzo dużym stopniu odmienić wnętrze.
|
| |
Chatka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Carlos
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My ostatnio zdecydowaliśmy się na skorzystanie z oferty sztuczne kwiaty doniczkowe sklep internetowy . Naprawdę byliśmy mocno zaskoczeni faktem, jak dobrze i wiarygodnie tego typu kwiatki się prezentują. Na początku wzięliśmy dwa na próbę, a potem jeszcze kilkukrotnie zamawialiśmy nowe :)
|
| |
Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a może spróbuj wybrać jakieś nowoczesne komody? One również potrafią ożywić wnętrze ;)
|
| |
drik
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jestem pewny, że dobra fototapeta załatwi problem i nada charakter Twoim wnętrzom. Ja postawiłem na fototapety 3D https://uwalls.pl/fototapety-3d/ bo znalazłem wręcz genialny model tapety, któy idealnie dopasował się do stylu mojego salonu.
|
| |
tamara
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 stycznia 2020
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |