korok
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 8 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Osobiście bardziej podobają mi się schody drewniane. Moim zdaniem są o wiele bardziej przytulne i lekkie, poza tym można je dopasować praktycznie do każdego stylu we wnętrzu. W moim przedpokoju posiadam schody drewniane z drewna egzotycznego. Prezentują się bardzo elegancko i nowocześnie. Nie projektowałem ich jednak na własną rękę ale skorzystałem z pomocy firmy: http://www.perfectschody.com.pl/ i muszę stwierdzić, że bardzo dobrze się spisali :)
|
| |
kupisz
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowanie drewniane - takie schody świetnie wyglądają i przy okazji przetrwają lata. Poniżej masz zdjęcie schodów Prudlik. Nie sądzisz, że wyglądają genialnie? ;-)

|
| |
Budowlan1ec
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam, polecam odwiedzenie strony http://www.greenstep.pl/ i sprawdzenie ich oferty na schody firmy Green Step. Mają naprawdę piękne schody różnego typu, ceny też są dosyć konkurencyjne. Kiedyś skorzystałem z ich usług, działają na terenine całej Polski także nie ma problemu. Na stronie w galerii jestsporo zdjęć z ich realizacji. Pozdrawiam.
|
| |
kupers
- Skąd?: Żydów
- Pierwszy post: 25 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wykonujemy zarówno schody drewniane samonośne jak i obłozenie schodów betonowych drewnianymi stopniami. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.kupers.pl :)

ostatnio edytowany czw, 25 października 2012 o godz. 13:09
|
| |
kupisz
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeszcze jeden przykład drewnianych schodów od Prudlika:

I jak? Genialne? ;-)
|
| |
adams25
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę że obecnie jednak drewniane
|
| |
adach44
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany śro, 27 lutego 2013 o godz. 16:33
|
| |
kupisz
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Schody drewniane zawsze będą ozdobą wnętrza - szczególnie przy takich projektach, z jakich aktualnie można korzystać. Zresztą schody drewniane oszczędzają również miejsce, dzięki odpowiedniej konstrukcji.
|
| |
MichałKom
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 19 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zgadzam się z opinią przedmówcy. Jeśli schody to tylko drewniane, które będą ozdobą przez wiele lat. Warto wybrać jakiś ładny i funkcjonalny projekt. Sam będę korzystał z oferty firmy Gam Metal z Łodzi. Już nawet przedstawiłem projekt i właśnie według niego będą robione schody.
|
| |
Mezoko_com
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mam bardzo podobne zdanie w tej kwestii,także uważam że drewniane schody będą znakomitą ozdobą na całe lata. Wystarczy wybrac tylko odpwoiedni gatunek drewna oraz zaimpregnowac go,dbać. Wtedy nie mamy się czego obawiac.
|
| |