fantazja
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W sumie nie ważne jakie się wybirze, ale każde trzeba jakość estetycznie wykończyć i bez dobrego:
Zakład Usług Stolarskich :: schody z drewna
sie nie obejdzie.
Zobaczcie sobie ich galerię i jak oni rozwiązują takie pomieszczenia.
|
| |
buddowlaniec
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie no w sumie chyba wybór jest jasny lepiej przecież od razu wziąć jakąś drewnianą bo przecież jest ona trwalsza i moim zdaniem lepiej wygląda. Uważam właśnie, że o gustach się nie dyskutuje ale tutaj sprawa jest jasna i wybór zresztą też nawet się nie ma co zastanawiać hyhy
---------------------------------
Tanio, taniej i coś dla Ciebie buty męskie bugatti kliknij sam się przekonasz.
ostatnio edytowany śro, 29 kwietnia 2015 o godz. 13:35
|
| |
romen
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
buddowlaniec napisał(a):
Nie no w sumie chyba wybór jest jasny lepiej przecież od razu wziąć jakąś drewnianą bo przecież jest ona trwalsza i moim zdaniem lepiej wygląda. Uważam właśnie, że o gustach się nie dyskutuje ale tutaj sprawa jest jasna i wybór zresztą też nawet się nie ma co zastanawiać hyhy
Ja myślę bardzo podobnie. Schody drewniane to bardzo dobra inwestycja, która przełoży się na lata. Takie schody szybko się nie zepsują, nie będzie na nich widać ubiegu lat. To bardzo duże zalety, szczególnie, że dom budujesz na lata a schodów na pewno nie będziesz chciał zmieniać. Co inne meble, ale schody raczej wymieniać trudno i źle. Ja też wybrałem schody drewniane, na zamówienie i takie jak chciałem. To wydaje mi się też ważne, żeby te schody były takie jak chcesz, pasowały do pomieszczenia. Jeżeli jesteście z Podkarpacia czy Małopolski to polecam Jurex wykonanie bardzo dobre i schody naprawdę prezentują się wyśmienicie. Nie wiem po co pombinować z innymi czy szukać oszczędności właśnie na schodach. Moim zdaniem akurat tutaj nie warto.
|
| |
Irmina
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 11 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
hankiewir
- Skąd?:
- Pierwszy post: 13 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kiedyś tylko się budowało drewniane i było po prostu bardzo dobrze. Zdecydowanie lepiej po prostu jak te lane. Będzie to coś dobrego i nie trzeba będzie do tego interesu jakby to mówić dokładać niewiadomą jaką to kwotę. Po prostu lane będą gorsze jakościowo.
Mój blog, Troche na niego czasu poświęciłem ale mi się wydaję, http://zielonomi.bloghi.com/ że było warto :) dobrze, że go rozwinełem bo w końcu mam wakacje.
ostatnio edytowany śro, 24 czerwca 2015 o godz. 11:30
|
| |
monpr
- Skąd?:
- Pierwszy post: 13 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wybrałbym schody lane.
http://mondaypr.pl/
ostatnio edytowany pią, 13 lutego 2015 o godz. 17:34
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No to zalezy bo do takich bardziej surowych, nowoczesnych wnętrz bardziej pasują jak dla mnie schody lane. Ale jednak mało jest jeszcze tego więc jednak schody drewniane tym bardziej, że zawsze z jakąś fajną szklaną poręczą będą wyglądały wspaniale :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U mnie w niedawno zbudowanym domu zastosowałem schody lane ze względu na praktycznie zamkniętą klatkę schodową prowadzącą na pierwsze piętro. Na strych natomiast zastosowałem składane schody wykonane z drewna.
|
| |
magda6666
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 18 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
mi bardzo podobają się schody drewniane i są napewno znacznie tańsze :)
|
| |
benny
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Schody drewniane tak to prawda są tańsze bo akurat pracuję w tej branży no i tutaj mam takie porównanie co ludzie najchętniej wybierają i są te schody drewniane. Wolą zdecydowanie coś solidnego co już akurat wybierali nasi wszyscy dziadkowie i pradziadkowie
Kraina butów. Czyli mój nowy blog o butach. Polecam, zajrzyj, może znajdziesz jakieś porady by zaskoczyć swoją dziewczynę/żonę
http://www.krainabutow.vum.pl/
ostatnio edytowany czw, 25 czerwca 2015 o godz. 01:27
|
| |