makister
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 grudnia 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam!
Na wstepie przepraszam jeśli nie umieściłem tematu w odpowiednim dziale.
Trochę wszystko robię na szybkiego, bo znalazłem wannę w dobrej cenie w sklepie internetowym www.sanit-express.pl tylko nie mogę nigdzie znaleźć opinii o tym sklepie. Czy ktoś może robił tam zakupy i może coś o nim powiedzieć? Byłbym wdzięczny za każdą odpowiedź
Pozdrawiam
|
| |
lucy85
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 11 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
nie robiłam, ale ja swoje meble zamawialam też przez internet w firmie s-bud , i jestem zadowolona i z jakości wykonania, i z czasu realizacji zamówienie wiec polecam.
|
| |
rodek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pią, 22 lutego 2013 o godz. 15:15
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zakupy w sklepach internetowych to bardzo dobra opcja,ja też przyzwyczaiłem się już do takiej formy zakupów i bardzo sobie chwalę. Nie dość,że jest taniej to jeszcze mamy dużo szerszy wybór.
|
| |
Rav33
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To ja dorzucę namiar na sklep z drewnem (i nie tylko). Można tam dostać ogrodzenia, deski tarasowe, meble i wiele, wiele innych. Namiar sprawdzony, więc polecam http://sklep.andrewex.com.pl/
|
| |
wafel84
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To i ja ze swojej strony coś polecę. Jeśli chodzi o wyposażenie "drewniane" to chyba jednym z ciekawszych jest www.schodypanas.pl - jest tak odnośnik do stricte sklepu.
ostatnio edytowany pon, 17 czerwca 2013 o godz. 19:01
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Szkoda tylko że w przypadku materiałów ogrodzeniowych i budowlanych ceny dostaw są tak horrendalne... :/
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zależy konkretnie gdzie kupujesz,akurat w kwesti bram automatyczncyh,napędów- zapraszam do nas na www.AutomatykaBramy.pl gdzie doradzimy i pomożemy podczas wyboru.
|
| |
konrad
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 maja 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moim zdaniem warto kupować w internecie, asortyment jest bardzo szeroki i ceny często niższe niż w tradycyjnych sklepach. Jeśli chodzi o ogród to kupuję często różne produkty w sklepie internetowym Praktikera - wyposażenie do ogrodu - na spokojnie sobie można wszystko przejrzeć i porównać z innymi sklepami. Dla mnie zakupy internetowe, także jeśli chodzi o asortyment ogrodowy, to znacznie lepsza opcja niż kupowanie w tradycyjnych sklepach ogrodnicznych.
ostatnio edytowany śro, 22 maja 2013 o godz. 22:08
|
| |
wafel84
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Z tymi cenami to jest różnie... oczywiście polecam zakupy internetowe chociażby ze względu an to, że możemy szybko znaleźć wiele ofert, wiele produktów, szybko porównać. Ale trzeba być czujnym - no i brakuej tego standardowego kontaktu ze sprzedawcą :)
|
| |