Forum budowlane - sklep internetowy ... czy warto?

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
Autor Wiadomość
FirmaBrux.pl FirmaBrux.pl
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 14 lutego 2018

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: śro, 14 lutego 2018 o godz. 15:07
  • Temat postu: Odp: sklep internetowy ... czy warto?

Oczywiście, że warto robić zakupy przez Internet, należy jednak patrzeć na opinię sklepów, gdyż niestety można bardzo łatwo się naciąć, dać oszukać itp. 

FirmaBrux.pl FirmaBrux.pl
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 14 lutego 2018

• Wysłany: śro, 14 lutego 2018 o godz. 15:07

Oczywiście, że warto robić zakupy przez Internet, należy jednak patrzeć na opinię sklepów, gdyż niestety można bardzo łatwo się naciąć, dać oszukać itp. 

radekrak radekrak
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 8 grudnia 2017

• Wysłany: wto, 13 marca 2018 o godz. 15:44

Sklep internetowy warto założyć wtedy, kiedy bedziemy mieli pewność, że nam się uda i wiemy, co chcemy klienteli ofiarować. Ja również zakładam taki sklep, bo wiem, że podobnych rzeczy nie znajdziecie tak łatwo, zrobiłem odpowiednie rozpoznanie ;) . Chciałem do płatności online zatrudnić spółkę CashBill https://www.cashbill.pl/integracja/integracja-platnosci-online-joomshopping z moich rodzinnych Katowic. Z informacji, jakie znalazłem tu i ówdzie, wynika, że są idelanymi partnerami dla sklepów z JoomShopping. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się układała po mojej myśli. 

Jacnow Jacnow
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 6 czerwca 2018

• Wysłany: śro, 6 czerwca 2018 o godz. 13:51

My od jakiegoś czasu korzystamy ze sklepów internetowych i najlepszym okazał się budomiks. Mają duży asortymant ibardzo miłą obsługę, narzędzia mają z wyższej póki i w razie reklamacji też nie robią problemów.

Koro575 Koro575
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 10 czerwca 2014

• Wysłany: czw, 14 czerwca 2018 o godz. 12:09

To zalezy, aczkolwiek wolę zobaczyć przedmioty na żywo niż później żałować zakupu. Fajnie, że Pozbruk ma dość dużo punktów stacjonarnych gdzie można obejrzeć ich produkty oraz kupić, dzieki specjalnej strefie klienta indywidualnego. 

IngaZet IngaZet
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 31 lipca 2018

• Wysłany: wto, 31 lipca 2018 o godz. 10:39

AutomatykaBramy_pl napisał(a):

Zależy konkretnie gdzie kupujesz,akurat w kwesti bram automatyczncyh,napędów- zapraszam do nas na  www.AutomatykaBramy.pl  gdzie doradzimy i pomożemy podczas wyboru.

Całkowicie się z tobą zgadzam!
jeśli jest to sprawiedliwe, wtedy, gdy kupujesz drogie rzeczy i musisz zapłacić prawie połowę tej kwoty za wysyłkę.
Przez bardzo długi czas nie mogłem znaleźć normalnej firmy kurierskiej, a co za tym idzie, nie tak dawno temu, mieliśmy firmę kurierską o niskich cenach http://kurierolsztyn.com, co czasem ułatwia mi życie.

jjusti18 jjusti18
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 27 marca 2017

• Wysłany: pią, 17 sierpnia 2018 o godz. 17:48

A przykładowo z aptek online też korzystacie? Wielu moich znajomych zwachala kupowanie w sieci nawet produktów leczniczych i zastanawiam się czy też nie spróbować. Ponoć apteka online   Melissa jest bardzo dobra. Ponoć można tam otrzymać wszelkiego rodzaju leki, kosmetyki, a także sprzęt medyczny. Co o tym myślicie? A może ktoś z was już korzystał z tej apteki? Warto tam dokonać zakupu? Właśnie rozglądałam się u nich za suplementami diety i zauważyłam, że faktycznie spory mają wybór.

ostatnio edytowany pią, 17 sierpnia 2018 o godz. 17:49

vega195 vega195
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 3 grudnia 2016

• Wysłany: pią, 15 lutego 2019 o godz. 16:17

Jak najbardziej warto, ale trzeba wziąć pod uwagę sporą konkurencję na tym rynku. Niezbędne oprogramowanie dostępne jest na różnych platformach sklepowych, jak https://pasejo.pl - koszty są niewielkie, często część narzędzi jest bezpłatna.

Kamil76 Kamil76
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 21 lutego 2019

• Wysłany: czw, 21 lutego 2019 o godz. 14:36

Zależy czego szukasz w sklepie internetowym. Jeśli drobnostki to możesz zamawiać, jednak rzeczy droższe sugerowałbym nabyć w tradycyjny sposób.

----------

ExtraProjekt - moja strona o nieruchomościach

mpire mpire
  • Skąd?: Szczecin
  • Pierwszy post: 29 kwietnia 2018

• Wysłany: pon, 4 marca 2019 o godz. 17:12

Co do sklepów internetowych to ja swoje meble aluminiowe zamawiałem na https://zumm.pl/  bo mieli dokładnie takie jakich potrzebowałem do swojej aranżacji. I powiem wam że jakość jest bardzo dobra, mam je od roku i są jak nowe, nie zużyły się w ogóle.

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12