|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oczywiście, że warto robić zakupy przez Internet, należy jednak patrzeć na opinię sklepów, gdyż niestety można bardzo łatwo się naciąć, dać oszukać itp.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oczywiście, że warto robić zakupy przez Internet, należy jednak patrzeć na opinię sklepów, gdyż niestety można bardzo łatwo się naciąć, dać oszukać itp.
|
| |
radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sklep internetowy warto założyć wtedy, kiedy bedziemy mieli pewność, że nam się uda i wiemy, co chcemy klienteli ofiarować. Ja również zakładam taki sklep, bo wiem, że podobnych rzeczy nie znajdziecie tak łatwo, zrobiłem odpowiednie rozpoznanie ;) . Chciałem do płatności online zatrudnić spółkę CashBill https://www.cashbill.pl/integracja/integracja-platnosci-online-joomshopping z moich rodzinnych Katowic. Z informacji, jakie znalazłem tu i ówdzie, wynika, że są idelanymi partnerami dla sklepów z JoomShopping. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się układała po mojej myśli.
|
| |
Jacnow
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 czerwca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My od jakiegoś czasu korzystamy ze sklepów internetowych i najlepszym okazał się budomiks. Mają duży asortymant ibardzo miłą obsługę, narzędzia mają z wyższej póki i w razie reklamacji też nie robią problemów.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To zalezy, aczkolwiek wolę zobaczyć przedmioty na żywo niż później żałować zakupu. Fajnie, że Pozbruk ma dość dużo punktów stacjonarnych gdzie można obejrzeć ich produkty oraz kupić, dzieki specjalnej strefie klienta indywidualnego.
|
| |
IngaZet
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
AutomatykaBramy_pl napisał(a):
Zależy konkretnie gdzie kupujesz,akurat w kwesti bram automatyczncyh,napędów- zapraszam do nas na www.AutomatykaBramy.pl gdzie doradzimy i pomożemy podczas wyboru.
Całkowicie się z tobą zgadzam! jeśli jest to sprawiedliwe, wtedy, gdy kupujesz drogie rzeczy i musisz zapłacić prawie połowę tej kwoty za wysyłkę. Przez bardzo długi czas nie mogłem znaleźć normalnej firmy kurierskiej, a co za tym idzie, nie tak dawno temu, mieliśmy firmę kurierską o niskich cenach http://kurierolsztyn.com, co czasem ułatwia mi życie.
|
| |
jjusti18
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 27 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A przykładowo z aptek online też korzystacie? Wielu moich znajomych zwachala kupowanie w sieci nawet produktów leczniczych i zastanawiam się czy też nie spróbować. Ponoć apteka online Melissa jest bardzo dobra. Ponoć można tam otrzymać wszelkiego rodzaju leki, kosmetyki, a także sprzęt medyczny. Co o tym myślicie? A może ktoś z was już korzystał z tej apteki? Warto tam dokonać zakupu? Właśnie rozglądałam się u nich za suplementami diety i zauważyłam, że faktycznie spory mają wybór.
ostatnio edytowany pią, 17 sierpnia 2018 o godz. 17:49
|
| |
vega195
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak najbardziej warto, ale trzeba wziąć pod uwagę sporą konkurencję na tym rynku. Niezbędne oprogramowanie dostępne jest na różnych platformach sklepowych, jak https://pasejo.pl - koszty są niewielkie, często część narzędzi jest bezpłatna.
|
| |
Kamil76
- Skąd?:
- Pierwszy post: 21 lutego 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zależy czego szukasz w sklepie internetowym. Jeśli drobnostki to możesz zamawiać, jednak rzeczy droższe sugerowałbym nabyć w tradycyjny sposób.
----------
ExtraProjekt - moja strona o nieruchomościach
|
| |
mpire
- Skąd?: Szczecin
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Co do sklepów internetowych to ja swoje meble aluminiowe zamawiałem na https://zumm.pl/ bo mieli dokładnie takie jakich potrzebowałem do swojej aranżacji. I powiem wam że jakość jest bardzo dobra, mam je od roku i są jak nowe, nie zużyły się w ogóle.
|
| |