SosnaRadosna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiesz, czasy mamy takie, że ludzie nie patrzą na no, co się innym podoba a co nie. Takie mamy czasy, że zachwoujemy się wszyscy jak egoiści :) A skoro jest mozliwość dowiedzieć się i obejrzeć na żywo,a potem taniej kupić, to większość z nas skorzysta z takiej opcji. Zbyt cięzko pracujemy, by lekką ręką przepłacać za ten sam towar :)
|
| |
polskisen
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dlatego najbezpieczniej jest otworzyć sklep stacjonarny i dodać opcję kupowania przez internet. Sprzedajesz w danym miejscu, a jak są chętni to wysyłasz im towar. To się sprawdza z ubraniami. Kiedyś tak zamawiałem ciuchy z diverse i new yorker i sprawdzało się to. Jeśli masz odpowiedni budżet to warto w to iść.
ostatnio edytowany wto, 27 stycznia 2015 o godz. 14:38
|
| |
normanuuna3
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No tak teraz bardzo wiele osób tak robi, że na początku ma taki sklep tylko stacjonarny gdzie tylko jedna osoba pracuje a mianowicie jest to właściciel a później już jak się jakoś sklep rozkręca to po prostu już jest więcej osób i wtedy warto pomyśleć o wynajęciu jakiegoś lokalu i większej ilości osób
Masz ze sobą duże torby poduszka silnika wchodź na naszą stronę!
ostatnio edytowany wto, 5 maja 2015 o godz. 00:47
|
| |
wlossilla
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że warto założyć taki sklep tylko najpierw trzeba wiedzieć jak trafić do tych potencjalnych klientów bo przecież bez klientów interes sklepu niestety nie będzie się kręcił. W moim przekonaniu to trzeba na rynku znaleźć taką niszę i tutaj otwierać sklep
Nie przegap https://wycendom.wordpress.com/2015/03/23/zadaszenie-do-balkonu/ niższych cen już nie będzie.
ostatnio edytowany śro, 6 maja 2015 o godz. 01:55
|
| |
emDzej
- Skąd?:
- Pierwszy post: 9 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tak z niszą na rynku jest dość ciężko...Nie ma co się pchać w taki sklep internetowy gdzie jest duża jakaś konkurencja właśnie przez jakieś duże sklepy sieciowe. Najlepiej to w jednym sklepie zrobić po prostu taki misz masz i tam mieć wiele jakiś różnych rzeczy
Szukasz nowinek technologicznych i z zakresu automatyki? Wejdź na tego bloga http://konradiautomatyka.bloog.pl/ i dowiedz się wielu ciekawostek!
ostatnio edytowany sob, 6 czerwca 2015 o godz. 21:20
|
| |
RockStar
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To prawda, że te sieciówki niszczą takie małe sklepy..Jednak przy takim bezrobociu jak tutaj w Polsce nie ma pracy to co robić zostają przecież 2 opcje albo po prostu jechać za granice albo też rozkręcać swój jakiś biznes heeh a sklep internetowy może być bo nie musimy wynajmowac lokalu
|
| |
pieknydzionek
- Skąd?: Władysławowo
- Pierwszy post: 23 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Warto się zastanowić nad tym pomysłem i już najlepiej zbierać jakieś pierwsze doświadczenia nawet w takiej zwykłej lokalnej sprzedaży gdzieś na OLX lub też na allegro jakieś ciuchy, książki itp. Po prostu warto tak robić a później będzie nam łatwiej handlować w profesjonalnej firmie
|
| |
anj3232
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No niby tak bo tutaj już się jakieś doświadczenie zyskuję nawet w opisach takich swoich małych aukcji. Potem można z czymś większym wejść i no nie wiem szukać jakiejś niszy : ) bo ciężko jest się czasem wybić z czymś innowacyjnym niestety..Dlatego na początek może jakiś taki sklep internetowy a jak firma się rozbuduję to sklep stacjonarny
Myślisz, że kosmetyka jest tylko dla człowieka? A co powiesz o kosmetyce samochodowej? Wejdź na http://twojsprzet.bloog.pl/id,347576241,title,Kosmetyka-samochodowa,index.html, a dowiesz się więcej.
ostatnio edytowany śro, 1 lipca 2015 o godz. 01:12
|
| |
wirginia77
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No ale jeśli już ktoś ma taką jakąś wizję to zdecydowanie może ją jakoś realizować z tego powodu, że no nie wiem zawsze można zaryzykować - najwyżej nie wyjdzie i będzie trzeba próbować czegoś nowego ; ) jeśli akurat o mnie chodzi to się kiedyś zastanawiałem nad założeniem sklepu internetowego ale po prostu jakoś nie miałem funduszy na start..
Musisz zadbać o łazienkę, kuchnię, salon? Potrzebny Ci remont? Zobacz na http://zmeblowana.tumblr.com/post/113284257360/pora-zadbac-o-kuchnie. Pora na zmiany!
ostatnio edytowany pon, 29 czerwca 2015 o godz. 23:32
|
| |
newlogin
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Można się zdecydowanie zastanowić nad takim sklepem internetowych zacząć na początku może bez jakiejś większej siedziby u siebie w domu a jak będzie lepiej szło to założyć coś większego : ))dodatkowo bardzo dobrze jeśli właśnie do takiego sklepu dołożymy coś takiego jak wszelkiego rodzaju usługi bo na nich się sporo zarabia
|
| |