Roletka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W sieci kupuję mnóstwo rzeczy. Wyposażenie domu, prezenty dla bliskich- zakupoweszalenstwo.pl/ W zasadzie jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Zawsze sprawdzam sprzedawcę, sprawdzam opinie i dopiero wtedy kupuję jakieś produkty. Kupowanie w sieci to oszczedność czasu i pieniędzy.
|
| |
green
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 12 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W sklepach internetowych kupujemy bardzo często.
Wygodniej, prościej , taniej. Wczoraj kurier przywiózł zamówione kule na słupki
do założenia jeszcze przed zimą.
|
| |
gordon75
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja ostatnio zamawiałem przez neta w Euro http://www.euro.com.pl/ odbyło sie wszystko bez przeszkód,dlatego jak chcecie coś z AGD lub RTV to szybko i solidnie tam zamówicie.
|
| |
RudyKoń
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Warto przede wszystkim sprawdzić ceny i koszt dostawy. Miałam jakiś czas temu do czynienia z Ogrodolandia.pl , temat banalny, bo zakup donic ogrodowych i powiem - dostałam i ładne donice, i niedrogą przesyłkę. W sumie wyszło mi taniej, niż gdybym miała latać po sklepach i szukać. Teraz szukamy kilku rzeczy do ogrodu i na taras i sądzę, że znowu skusimy się na zakupy w Ogrodolandii, bo i czas promocji nadszedł, i obsługa miła. Na przykład teraz mają -25 % rabatu na meble dostępne w kolekcji Wiosna 2015, a to już daje 1/4 ceny właściwie. Jak komplet kosztuje 2000 to będzie kosztował 1500,00 Moim zdaniem - opłaca się :)
|
| |
polskisen
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wolę kupować w sklepach internetowych, bo jest taniej. Ci, którzy prowadzą sklepy nie muszą płacić za wynajem lokalu :)
|
| |
thorin55
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
polskisen napisał(a):
Ja wolę kupować w sklepach internetowych, bo jest taniej. Ci, którzy prowadzą sklepy nie muszą płacić za wynajem lokalu :)
Nie zawsze jest taniej. To tak naprawdę juz teraz mit.Może za lokal nie, ale musza płacić za przesyłkę.
Moim zdaniem wszystko zależy od tego co się kupuje przez Internet. Mebli to bym raczej nie kupował, ale np jakies mniejsze narzędzia już tak. To w końcu duża oszczędność czasu :) No tutaj są całkiem spoko narzędzia http://wwin.pl/narzedzia-reczne/219-beta-narz%C4%99dzia-r%C4%99czne.html
ostatnio edytowany pon, 17 listopada 2014 o godz. 14:12
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To i ja dorzucę sklep z płytkami z kamienia naturalnego - www.facebook.pl/KlinkWroclaw
Mają bardzo szeroki wybór płytek (marmury, granity, wapienie, trawertyny, piaskowce, kwarcyty itd.) oraz gresy. Polecam gorąco podjechać do Wrocławia i znaleźć coś dla siebie lub zadzwonić i zamówić przez internet. Tel. kontaktowy 693 938 930 - na pewno coś doradzą :)
|
| |
PolMa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fajny sklep z meblami ogrodowymi to Ogrodolandia.pl Nie dość, że czytelny, to szeroki wybór, od mebli drewnianych, zupełnie tanich, po ekskluzywne z technorattanu :)
|
| |
lidia587
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ale jesli mamy upatrzony towar, a Internecie znajdziemy go w lepszej cenie, to moim zdaniem warto skorzystać :) Tyczy się to zwłaszcza wszelkich akcesoriów do remontu oraz wyposażenia domu, sprzętu AGD itp. :)
|
| |
bazyl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 13 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja czasami kupuję w necie, ale często też w zwykłym sklepie, gdyż mnie jako właścicielowi sklepu nie podobałoby mi się gdyby przyszedł do mnie klient, chciał porady, towar obejrzeć, a i tak miałby zamiar kupić gdzie indziej.
|
| |