Poter
- Skąd?: Syców
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Into4 napisał(a):
ale wystarczy sama saletra?
|
| |
dajmos
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 13 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli nie jesteś pewien to może poszukaj ich produktów w sklepie stacjonarnym, przynajmniej będziesz mógł sobie zobaczyć.
|
| |
dajmos
- Pierwszy post: 13 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
makister napisał(a):
Witam!
Jeżeli nie jesteś pewien to może poszukaj ich produktów w sklepie stacjonarnym, przynajmniej będziesz mógł sobie zobaczyć.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Akurat jeżeli chodi o sklepy oraz zakupy internetowe, to myślę że to bardzo dobry pomysł na to aby zaoszczędzić czas oraz pieniądze, znajdziemy tutaj wszystko czego potrzebujemy w niższej cenie :)
|
| |
henryk1214
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Generalnie rzecz biorąc zakupy w sklepach internetowych to bardzo wygodna opcja którą mogę zdecydowanie polecić, oszczędzamy czas oraz pieniądze, a jedyna na co trzeba zwrócić uwagę to wybór dobrego i godnego zaufania sklepu.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Praktycznie wszystko kupuje w sklepach internetowych. Nie kupuje tylko odzieży, bo to wiadomo pierwsze trzeba przymierzyć, no i produktów spożywczych nie kupuje online.
|
| |
janicki
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
kupować jest fajnie i wygodnie, ale prowadzić własny sklep to jest ciężko...
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja również niemal wszystko zamawiam w sklepach internetowych i zdecydowanie warto To duża oszczędność czasu oraz pieniędzy.
|
| |
szymons
- Pierwszy post: 14 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Rozkręcenie sklepu internetowego wcale nie jest prostszym zadaniem niż sklepu stacjonarnego, to co w stacjonarnym zapłacisz za lokal to w internetowym zapłacisz za pozycjonowanie w wyszukiwarce i reklamy. Ale nic niema za free.
|
| |