sunshines
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chciałabym zmienić coś w salonie i padło na poszewki na poduszki. Wypoczynek jest biały, sciany koloru kawy z mlekiem, komoda i stolik z ciemnego drewna, podłoga z jasnych paneli. Jak myslicie? Czy takie [url=http://www.decoking.com.pl/offer/group/141]poszewki na poduszki[/url] będą pasowały? Pomóżcie bo nie mogę się zdecydować.
|
| |
circleofdown
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 11 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Proponuję poduszki ozdobne w kolorku kawa z mlekiem, oczywiście,że będą pasowały! :)
|
| |
katolata
- Skąd?: Piekary Śląskie
- Pierwszy post: 14 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja myślę, że turkus ładnie ożywiłby wnętrze, a fajnie pasuje do brązów i beży :)
|
| |
berserker
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 7 maja 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
maroon
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Trzeba postawić albo na jakiś mocny kolor, np. turkus, seledyn, bordowy, lub przynajmniej na jakiś ciekawy wzór, teraz można znaleźć dużo poduszek tematycznych, ze zwierzętami, ulubionymi aktorami, kadrami z filmów itp. Ja ostatnio zakupiłam poduszkę z pieskiem w leroy merlin - wygląda zabawnie; teraz są też poduszki ze zwierzętami w empiku
|
| |
kurak
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie najbardziej ożywiają salon kwiaty
|
| |
kurak
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie najbardziej ożywiają salon kwiaty
|
| |
malina103
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 18 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
dodatki bardzo ważna rzecz i w prosty sposób mozna zmienić dane pomieszczenie, ale też na przykład jedna ściana w tapecie ściennej i tak jak bysmy byli w innym pomieszczeniu. Tapeta materiałowa czy tapeta strukturalna - myslę, że warto pomyśleć.
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie wiem czy macie ten sklep w swoim mieście, ale ja polecam Home and You. Co prawda jest tam troszkę drożej, ale w czasie promocji można trafić na bardzo fajne, tanie rzeczy.
|
| |
meblonista
- Skąd?: Zielona Góra
- Pierwszy post: 17 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mnie ostatnio zainspirowały szare i czarne poduszki z folkowym wzorem, które bardzo ładnie wyglądają i w moim salonie o szarych ścianach wyglądałyby idealnie.
http://ludowomi.pl/upload/produkty/4387/800-600-zdjecia_108_cp8.jpg
Wg mnie do Twojego salonu także by pasowały :)
|
| |