katomierz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mam bardzo ciasną kuchnię więc nie miałem innej możliwości niż meble na wymiar. Dużo zależy od powierzchni..
|
| |
katomierz
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mam bardzo ciasną kuchnię więc nie miałem innej możliwości niż meble na wymiar. Dużo zależy od powierzchni..
|
| |
katomierz
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Adam34
- Skąd?:
- Pierwszy post: 9 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Meble na wymiar, wolałem takie aby wszystko idealnie do siebie dopasować.
|
| |
riro123
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 10 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Meble na wymiar to jedyne słuszne rozwiązanie. Oczywiście różnica w cenie jest jednak jeżeli chodzi o wygodę to bez wątpienia wybierz meble na wymiar. Możesz skonfigurować każdy element osobiscie dobrać swoje materiały i co tylko będziesz chciał. Taką możliwość daje najlepszy polski producent mebli na wymiar http://meblarnia.com.pl/c/1533/meble-rtv.html
Bardzo atrakcyjne ceny, profesjonalna obsługa, szybka realizacja i możliwość zrealizowania indywidualnego projektu.
|
| |
arcziwwald
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mam na wymiar, wole sam sobie dopasować wszystko aby było idealnie. Lepiej zapłacić więcej i być zadowolonym z efektu niż wręcz upychać gdzieś niepasujące meble.
|
| |
Kalma
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jestem zwolenniliem wykorzystanie kazdego centymetra kwadratowego i przestrzennego, więc na wymiar. :)
|
| |
Mezoko_com
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Obydwie opcje są dobre,jednak meble na wymiar dają nam większe pole do popisu chociażby w kwestii kreatywnosci czy aranzacji i wykorzystania pozostałej przestrzeni,więc także jestem za:)
|
| |
aureliaq
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oczywiscie że tak najlepsze meble są na wymiar , nie musimy kupować takich które są dostepne od reki a póniej mieć kłopot z ustawieniem .Ostatnio na necie widziałam firme zajmującąm się produkcją stołów drewnianych ,krzeseł. Zerknijcie http://www.sedia.pl/ być może ktoś z Was wybierze odpowiedni mebelek dla swojego domu .
|
| |
BETA
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 24 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dobrze dopasowane gotowce :)
|
| |