Andrzej1456
- Skąd?: Jarosław
- Pierwszy post: 28 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja jestem za aby kupować meble na wymiar. Ładniej wyglądają i lepiej są dopasowane do potrzeb. Sądze, że je to rozwiązanie idealne. Weźmy na przykład meble na wymiar Rzeszów http://meblekraf.pl/ . Wysoka jakość i funkcjonalność. Czego więcej chcieć?
|
| |
Atozu
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W mieszkaniu mam wszystkie meble robione na wymiar. Minusem tego rozwiązania jest to, że nie da się ich przestawić w inne miejsce żeby zienić aranżację pomieszczenia. Wiem, że w domu postawię na meble gotowe, bo czasem chciałabym coś zmienić.
Aasa Dla Biznesu
ostatnio edytowany pią, 23 marca 2018 o godz. 11:54
|
| |
zasilacz55
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 22 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Meble na wymiar są niestety drogie ale jakość jest nieporywnywalna z gotowmi :D
|
| |
siisi125
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
NKMeble.pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 23 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Akurat tutaj zdania moga być podzielone i to też zależy od budżetu jaki jesteśmy w stanie przeznaczyć na zakupk mebli, jeżeli posiadamy na ten cel nieco wiecej- warto wybrać meble na wymiar.
|
| |
Sfiwobeda
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
yamaszka
- Skąd?: Trzebinia
- Pierwszy post: 14 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dzięki meblom na wymiar można łatwiej wykorzystać wszystkie wnęki i lepiej dopasować meble do danego pomieszczenia. Chociaż takie rozwiązanie na pewno jest droższe niż meble gotowe.
|
| |
mlody_adept
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 marca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli możecie sobie na to pozwolić, zdecydujcie się na meble robione pod wymiar. Jakość wykoania jest zdecydowanie lepsza, nie wspomniając o najlepszym wykorzystaniu dostępnej przestrzeni.
|
| |
irenaa91
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 20 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Do kuchni rzeczywiście warto wybrać meble na wymiar. A do pozostałych wnętrz? Moim zdaniem nie. Gotowe są tańsze i w niczym im nie odstępują. Warte uwagi są choćby meble Natuzzi, we włoskim stylu, tu http://internoitaliano.pl/pl/producenci/natuzzi można się im przyjrzeć - to połączenie elegancji i komfortu.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wszystko jest kwestią naszego budżetu jaki samego pomeiszczenia, jeśli ciężko jest dopasować do kuchni meble systemowe to meble na wymiasr stają sie jedyną słuszną alternatywą i mamy pewność co do wysokiej jakości ich wykonania.
|
| |