aldonaxx
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja w końcu po dłurzszych debatach z mężem stwierdziłam, że chyba rzadna szafa nie pomieści moich gratów i zdecydowaliśmy się na zaadaptowanie jednego pomieszczenia pod garderobę. Ostatnio naliczyłam 56 torebek, a gdzie buty i cała reszta. Na urodziny znowu wyczaiłam ładną torebkę od Michaela Korsa na http://www.chiara-online.pl/13-nowa-kolekcja i jestem na nią chora.
|
| |
Majster
- Skąd?: Rewal
- Pierwszy post: 7 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
najtańsze gotwe i z ikei :D :D :D
|
| |
Patagonia1977
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 3 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
to zależy, jeśli nie ma nietypowych wymiarów czy wymagań, to bez sensu przepłacać za meble na wymiar
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U mnie szafa musiała być na wymiar - nie było innej opcji. Ale już łóżko ikea było ze sklepu - w tym wypadku nie widziałam żadnego większego sensu w tym, żeby zamawiać na wymiar, ponieważ jego cena by bardzo wzrosła, a przy łóżku nie ma większego znaczenia czy jest gotowe czy na wymiar.
|
| |
bazyll
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jak jest opcja przeznaczyc jakies pomieszczenie na garderobe to jest w ogole cudownie, ale jednak nie do kazdego pokoju mozna zrobic garderobe, wiec trzeba normalne szafy stawiac. ja mam tak wiekszosc mebli z bydgoskich i tak samo szafy, zadnych na wymiar, tylko normalne sklepowe
|
| |
Patagonia1977
- Pierwszy post: 3 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a który model szafy masz z bydgoskich mebli? podeślesz linka?
|
| |
welcel
- Skąd?:
- Pierwszy post: 9 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oj, no jasne, że na wymiar. Schludniej takie mieszkanie wygląda i jest lepiej zagospodarowane. W sumie jakie są zalety mebli gotowych?
|
| |
anija35
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja tylko widzę dużo plusów w meblach na wymiar, gotowe może mają tylko jeden są tańsze, ale mniej funkcjonalne, często nie wykorzystują w pełni zaplanowanego miejsca, zawartość mebli w półki, drążki nie dopasowana do naszych potrzeb itp.
|
| |
bud_remi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja bym najpierw się rozejrzał za gotowymi meblami i spróbował coś z nich stworzyć. Teraz jest tak szeroki wybór, że pomieszczenie musi być naprawdę malutkie żeby nie dało się nic zrobić. A w ostateczności zawsze można wybrać meble robione na wymiar. Tylko to jest zawsze znacznie większy koszt, więc naprawdę lepiej się zastanowić na co się decydujemy! 
|
| |
anija35
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Masz trochę racj lecz w naszych czasach są firmy, które umieją robić tanio, fajnie i do tego w miarę szybko. Tylko trzeba poszukać , popytać na forach.
|
| |