Lech78
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Gotowce - taniej to wychodzi i meble ma się od ręki a jak chodzi o tego typu sprawy to nie jestem zbyt cierpliwy i wszystko chciałbym mieć jak najszybciej, najlepiej na już
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja kupowałam mebelki do kuchni stąd - http://www.kuchniearanzacje.apartamenty.pl. Tutaj można naprawdę bardzo dużo fajnych rzeczy znaleźć, jeśli chodzi o kuchnie. Ale to raczej bardziej meble, niż sprzęty... ;).
ostatnio edytowany pią, 4 października 2013 o godz. 02:00
|
| |
Alan Baran
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Warto skorzystać z doradztwa profesjonalnego producenta mebli, takiego jak BIK MEBLE.
|
| |
tyman
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zależy, jeśli masz nietypową kuchnię czy jakikolwiek inny pokój to wtedy warto zrobić coś na wymiar, w innych przypadkach to można gotowce kupić i też będzie dobrze.
|
| |
dagus9
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W moim domu mam meble na wymiar, myśle, że to dobre rozwiązanie gdyż możemy dokładnie dopasować meble do szerokości kuchni a także do naszych indywidualonych predyspozycji.
|
| |
Szpecu
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nigdy nie kupowałem mebli na wymiar. Zawsze kupowałem gotowe. Niemniej jednak jeśli miałbym pokoje trochę niewymiarowe to warto kupić coś bardziej dopasowanego.
|
| |
violetka
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 21 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja przy urządzaniu biura zdecydowałam się na stoły konferencyjne na wymiar. Uważam, że jest to lepsza opcja, gdyż można dokładnie rozmiejscowić meble tak jak chcemy.
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi bardzo podobają się meble z litego drewna. Widziałem bardzo ładne meble w Made of Wood Group . Jest to producent komód z litego drewna . Meble są bardzo solidne i wyglądają świetnie.
ostatnio edytowany sob, 25 stycznia 2014 o godz. 01:14
|
| |
Zachmeble
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
nie ma co gadać meble na wymiar to teraz standard, producentów i stolarzy wielu ja polecam http://www.zach-pol.pl ze Szczecina
|
| |
ada85
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My zamówiliśmy meble na wymiar, wyszło niewiele drożej, a wyglądają świetnie :)
|
| |