lewy
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 30 kwietnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My zdecydowaliśmy się na zamówienie mebli na wymiar głównie ze względu na nasze spersonalizowane potrzeby. Mamy dośc nieustawny salon i kuchnię. Poza tym mogliśmy też samodzielnie wybrac odpowiednie, pasujące do stylizacji wnętrz obrzeża meblowe z tej firmy http://www.schilsner.pl/. Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie.
|
| |
ec
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 maja 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli kuchnia jest wymiarowa ,nie duża i ustawna to można kupić ładne zestawy gotowe Moja niestety jes duża i musiałaby kupić dwa zestawy żeby ją zagospodarować. I tu mam problem bo na wymiar są bardzo drogie.
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No ale na epwno nauszkasz się sporo jeżeli chcesz je łądnie wpasować. Na wymiar masz jednak tą oszczędność czasu.
|
| |
martyna82
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 7 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Według mnie jeśli chodzi o wyposażenie pomieszczeń domu czy mieszkania w meble to nie robi się tego co chwilę, więc warto zamówić solidne, wytrzymałe i uniwersalne co dopasują się do każdego stylu. Ja wybrałam meble na wymiar od http://www.kanet-meble.pl/ bo jest to projekt indywidualny i takie meble są tylko w mojej kuchni i oczywiście spełnią wszystkie wymagania co wspomniałam :)
|
| |
kobalt
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
dokładnie, jeśli masz taką możliwość to zainwestuj więcej pieniędzy i zrób sobie meble na wymiar. Ja też mam takie i mogę szczerze przyznać, że to był strzał w 10. Jak projektuje się meble na wymiar to zyskujesz o wiele więcej przestrzeni w kuchni a miejsca w szafkach jest jakby więcej.
|
| |
Inter-deco_pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 20 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też jestem takiego zdania, meble na wymiar będą przede wszystkim solidnie wykonane, wytrzymałe oraz piękne. Dodatkowym plusem jest pewność iż będa pasowac do naszego pokoju :)
|
| |
vega195
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowanie na wymiar, głównie dlatego, że łatwiej dopasować je do wnętrza, zwłaszcza mniejszego. Takie meble są jednak znacznie droższe od gotowych, także przy ograniczonym wybrałbym je jedynie do mniejszej kuchni. W Poznaniu solidne meble do kuchni mają w Blackart Poznań, zarówno na wymiar, jak i gotowe, na http://www.mebleblackart.pl/meble-kuchenne,57 można obejrzeć przykładowe - powinny się nadać, zarówno do klasycznej kuchni, jak i bardziej nowoczesnej.
|
| |
supertolek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 13 lutego 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mam meble robione na zamówienie i jestem z nich bardzo zadowolony, nic nie skrzypi, nie piszczy wszystko prosto. Dostępne miejsce wykorzystane do maximum. Jedyna wada to cena chodź moim zdaniem warto.
Blybunoa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 stycznia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chcę kupić meble do pokoju i chyba nie będę kupowała na wymiar, ale do kuchni owszem.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Czy na wymiar to zależy od tego czy nietypowe masz wnętrze domu czy mieszkania. Z reguły zwykłe meble wystarczą. Jednak Jeżeli masz jakieś większe wymagania czy nietypowe wymiary tych rzeczy to wtedy koniecznością jest robienie na wymiar.
|
| |