katolata
- Skąd?: Piekary Śląskie
- Pierwszy post: 14 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja chyba postawię na gotowce, co najwyżej poszukam takiej firmy, która jest w stanie w gotowych meblach wprowadzić niewielkie poprawki za rozsądną cenę :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja jeszcze mogę polecić to: http://www.outletmeblowy.pl/
Jeśli podobają się Wam meble takich marek, jak np.: KLER, Calligaris, KLOSE, Alf Uno, Vero, Holzmöbel, to musicie koniecznie pooglądać sobie asortyment tego outletu. Meble są naprawdę piękne. Najwyższa jakość w wysokich przecenach, a na dodatek dostawa mebli GRATIS. Przejrzałam sobie dostępne na tej stronce produkty i wiele mebli bardzo, ale to bartdzo mi się podoba. Chyba też zaopatrzę się w kilka, tym bardziej, że taka okazja może się później nie powtórzyć i nie wiadomo, do kiedy będą obowiązywać obniżki ;).
|
| |
janek74
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mam gotowe, ale gdybym miał nietypowych rozmiarów kuchnię to na pewno zamówiłbym na wymiar.
|
| |
bietka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mam meble na wymiar, ale to mogła być nieco pochopna decyzja - wydaje mi się, że spokojnie mogłam sobie poradzić z gotowymi i oszczędzić.
|
| |
sunshines
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Meble zdecydowanie tylko na wymiar poniewaz gotowe zestawy nigdy nie dorównaja im jakością i funkcjonalnością. I wcale nie musi to byc taki drogi interes. Kupiłam mieszkanie z kuchnia na wymiar ale juz troche podniszczoną. Chciałam ją wymienić ale Pan z firmy którą wynajęłam po obejrzeniu doradził aby nie montowac nowej kuchni tylko przerobić starą. Wymienił blaty, fronty i wszystkie
[url=http://www.sonea.pl/]akcesoria meblowe śląsk[/url] oraz wprowadził kilka udogodnień i tym sposobem za połowę ceny mam nowa kuchnie 
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja też będę zamawiał na wymiar. Narazie mam improwizorkę, zrobiliśmy z pomoca teścia. Nie jest łatwo znaleźć meble kuchenne które wpasują się do dzisiejszego budownictwa, chyba, że ktoś ma małe wymagania, ja tam wolę mieć coś raz a dobrze zrobionego. Do tego dochodzi jeszcze wyspa bo mamy aneks. Niektóre firmy oferują taniej bez dowózki, także, trzeba mieć w zanadrzu jakiegoś dostawczaka, np picupa, żeby zejść z ceną i dobrze na tym wyjść.
|
| |
kupisz
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Meble na wymiar zamawia się teraz z sieci. Przez kuchnie.pl w zasadzie dobierzecie dokładnie taki sam projekt, z takimi samymi frontami, a pod względem jakościowym, rozwiązanie będzie perfect. Problem tkwi tylko w konieczności ich złożenia u siebie na miejscu, ale przy takich różnicach cenowych, moim zdaniem warto.
|
| |
TomekW
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zawsze kupowałem gotowe i moim zdaniem nie ma sensu robić mebli na wymiar skoro obecnie na rynku meblowym mamy ogromny wybor różnorodnych mebli.
|
| |
kupisz
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Skoro tak piszesz, to raczej nigdy żadnych mebli nie kupowałeś, bo w każdym pomieszczeniu, nawet dużym, zawsze dużo lepszym rozwiązaniem będą meble na wymiar. A już wtedy, gdy pomieszczenie jest bardzo małe, meble na wymiar są jedynym sensownym rozwiązaniem.
|
| |
korok
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 8 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja zdecydowałem się na meble gotowe. Generalnie nie mieliśmy z żoną takich dużych funduszy aby zdecydować się na meble na wymiar (ceny jakie podawali nam w studiach były nieco kosmiczne) tak więc wszystko dokładnie sobie wymierzyliśmy i postawiliśmy na te gotowe. Nasza kuchnia jest średniej wielkości ale bardzo ustawna tak więc nie było absolutnie żadnego problemu z dopasowaniem mebelków ;)
Kupowaliśmy je w brw: http://www.brw.com.pl/kuchnie/ i jestem zadowolony. Mimo,że meble nie były drogie sprawują się bardzo dobrze. Wyglądają również solidnie tak więc jestem pewien, że powinny posłużyć mi przez wiele lat.
ostatnio edytowany wto, 18 lutego 2014 o godz. 19:59
|
| |