Megan
- Skąd?: Szczecin
- Pierwszy post: 13 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|

Ja jestem wielką fanką kuchni otwartych np takich jak na zdjęciu powyżej :)
|
| |
eftalia1814
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi się bardzo podobają takie rozwiązania i połączenia w domkach właśnie. Sama nie posiadam, ale jeśli kiedyś postawie domek to na pewno w takim połączeniu. Marzy mi się taka jadalnia, czy coś w tym stylu i ogólnie przestrzenna kuchnia też. Póki co mogę pomarzyć.
|
| |
damiank
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja jestem jeszcze przed budową domu ale w mieszkaniu mam kuchnię otwartą na salon i uważam to za dobre rozwiązanie. Moim zdaniem zależy to od ilości miejsca bo bez sensu robić kucnie klitkę, w domu zrobię oddzielną bo mam na to miejsce, kluczem jest to aby to było funkcjonalne i dobrze wyglądało :)
|
| |
onacz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To kwestia gustu, ale mi się nigdy nie podobał pomysł otwartego salonu, uważam że jest niepraktyczny i taki...otwarty. Kuchnia to kuchnia i powinna być oddzielona od salonu, w salonie się wypoczywa, to reprezentacyjne pomieszczenie:-) W kuchni się pracuje to nie jest reprezentacyjne pomieszczenie:-)
|
| |
hubbert
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi się takie rozwiązanie jak najbardziej podoba. Zamierzam zrobić tak u siebie w domu
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My u siebie planujemy zrobić taką kuchnie otwartą na salon. Uważam, że bardzo fajnie to wygląda i moja żona podziela moje zdanie. Duża przestrzeń będzie też odpowiednia dla dzieci, które będą mogły się swobodnie i bez problemu poruszać między kuchnią, a salonem.
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zawsze powtarzam, że jest to szczególnie dobre rozwiązanie podczas imprez rodzinnych, ponieważ nie zostawiamy naszych gości samym sobie.
|
| |
rockers2
- Skąd?: Opole
- Pierwszy post: 12 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Max bo chyba masz takie pseudo i chyba właśnie na pewno :D jeśli chodzi o mnie to przede wszystkim takiego czegoś bym nie robił bo to byłby wielki taki smród i to na pewno byłby taki wielki swont. Lepiej zrobić takie rzeczy, by nie śmierdziało to zrobić drzwi zamykane do kuchni.
|
| |
plaun
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mnie zawsze podobało się to rozwiązanie, dlatego że takie wnętrza są niesamowicie przestrzenne i człowiek czuje w nich swobodę. Można zrobić cuda z takim ustawieiem. Mam mieszkanie i niedługo będę kuł ściany po to, żeby u siebie mieć coś takiego. Będzie bałagan, ale mam nadzieję, że finał będzie satysfakcjonujący.
|
| |
bolek88
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 17 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Z doświadczenia mogę powiedzieć że lapsza jest oddzielna kuchnia. Ja mam ankes w salonie i po pierwsze nie fajnie jak co chwile widać budne gary, bo jednak cokolwiek nie zrobisz w kuchni, masz wrażenie że w całym salonie brudno. Poza tym zapach - oczywiście roznosi się na cały salon. Gdybym jeszcze raz organizowała sobie mieszkanie na pewno przemyślałabym to bardziej.
|
| |