kupisz
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jakie macie meble kuchenne w swoich domach?
Na wymiar czy gotowce? Różnica w cenie jest spora
Które rozwiązanie jest Waszym zdaniem korzystniejsze?
|
| |
kalkulator
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak dla mnie zdecydowanie na wymiar. Można stworzyć sobie meble dla siebie. W końcu kuchnie kupujemy raz na x lat.
|
| |
Roletka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mogliśmy kupić gotowy zestaw, ale nasza kuchnia jest w kwadracie, bez dziwnych rogów itp. Tak więc nic nie odstaje, a za meble zapłaciliśmy kilka razy mniej, niż kosztowałyby meble na wymiar. Gdybym jednak posiadała małą i niewymiarową kuchnię w bloku, to tylko meble na wymiar miałyby sens.
|
| |
kupisz
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zastanawiam się czy po prostu nie lepiej kupić sobie taki zestaw za grosze - http://www.sklep.meble.pl/p92972,kuchnia-castel.html Nie sądzicie, że będzie to znacznie lepsze rozwiązanie? Mnie się wydaje, że tak...
|
| |
Krzysiek
- Pierwszy post: 8 września 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My też kupiliśmy meble na wymiar, w końcu kupuje się je na długo. Lepiej zainwestować w coś porządnego, niż później załować że się kupiło coś na siłę. Kupiliśmy je w Inetrnetowym sklepie twojemeble.pl Moja żona sama zaprojektowała naszą kuchnię w kreatorze 3D, ja się temu przyjrzałęm i powiem Wam, że chyba mineła się z powołaniem. Żałuję tylko tego, że nie załapałem się na promocje, bo z tego co widziałem to można teraz kupić je do 25% taniej.
|
| |
kupisz
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Po co mam wydawać grube pieniądze? Koleżanka po 8 latach musiała wymieniać całe meble kuchenne, jeśli zapłacimy tysiąc złotych to mogę je wymieniać nawet co rok i nie będzie problemu. Zawsze to co trochę nowa kuchnia, więc Twoja propozycja fajna, ale raczej nie dla mnie.
|
| |
Krzysiek
- Pierwszy post: 8 września 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
kupisz
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Wiking
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 23 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja w moim domu drewnianym mam kuchnię o w kształcie prostokąta , więc było ją dosyć łatwo zagospodarować. My wybraliśmy kuchnię gotową - bo mimo wszystko wydawały mi się znacznie solidniejsze niż te co widziałem robione przez "fachowca".
|
| |
kupisz
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No to super masz - jeśli pomieszczenie jest ustawne, to nie ma konieczności kupowania mebli na wymiar, a tym samym sporo się oszczędza na nich. Przecież różnica w zestawie to kilka tysięcy. Pochwal się jaką macie kuchnię - moją decyzję wskazałem już kilka wpisów wyżej ;-)
|
| |